Back to Top

Lewa Focus Cucumber & Mint 50mg energiapussi 20 pussia

5,99 € 199.67 €/kg
Varastossa
SKU
20071
Parasta ennen: 19.08.2025

Suomalaiset juovat kahvia eniten maailmassa henkeä kohden. Näin ollen voidaan sanoa, että suomalaiset ovat kofeiinikansaa! Nyt esittelemme aivan uudenlaisen tavan saada piristystä päivään.

Lewa energiapussit ovat uusi tapa lisätä energiaa ja parantaa keskittymiskykyäsi päivän aikana. Niissä on korkea kofeiinipitoisuus ja ne ovat erinomainen lisä esimerkiksi E-urheiluun, jossa tarvitaan tarkkaavaisuutta ja nopeita refleksejä.

Lewa energiapussit terävöittävät keskittymistäsi ja nopeuttavat reaktioaikaasi, mikä auttaa sinua olemaan parempi suorittaja. Tämä energialisä ei sisällä lisättyä sokeria tai turhia kaloreita, mikä tekee siitä terveellisen valinnan energiaboostaukseen.

Lewa Focus Cucumber & Mint energiapussi on myös täysin nikotiiniton ja tupakkaa sisältämätön tuote. Sen sijaan ne sisältävät raikkaan kurkun ja mintun maun, joka antaa sinulle miellyttävän hengityksen. On tärkeää huomata, että tuote ei ole syötävää tai juotavaa, vaan se pidetään huulen alla.

Jos etsit uutta ja kätevää tapaa lisätä energiaasi ja parantaa suorituskykyäsi, kokeile Lewa energiapusseja tänään.

Jokainen energiapussi sisältää 50 mg kofeiinia, ja yhdessä purkissa on jopa 900 mg energiaa. Mainio valinta kaikille, jotka haluavat saada energiaa nopeasti ja helposti ilman sokeria ja kaloreita. 

  • Energiapussi, jolla lisäät energiaa ja parannat keskittymiskykyä
  • Antaa raikkaan miellyttävän hengityksen
  • Korkea kofeiinipitoisuus
  • Energialisä vaikkapa E-urheiluun
  • Terävöittää keskittymistä
  • Nopeuttaa reaktioaikaa
  • Ei lisättyä sokeria, ei turhia kaloreita
  • Ei nikotiinia
  • Ei tupakkaa


Huom. Tuote ei ole syötävää/juotavaa. Tämä energialisä sisältää kofeiinia ja sitä pidetään huulen alla.

Ainesosat: täyteaine (E460), vesi, aromit, magnesium, kofeiini, vitamiini B12, kosteutta säätelevä aine (E1520), suola, makeutusaineet (E968, E950, E960, E955), vitamiini B5. Varoitus: Sisältää kofeiinia. Ei sovellu alle 15-vuotiaille lapsille, raskaana oleville naisille tai kofeiiniherkille henkilöille. Älä ylitä suositeltua päiväannosta. Saattaa aiheuttaa unihäiriöitä ja lisätä sydämen sykettä. Säilytä lasten ulottumattomissa. Tämä tuote ei ole tarkoitettu laihdutustuotteeksi.

Ingredienser: fyllnadsmedel (e460), vatten, aromer, magtein, koffein, vitamin B12, fuktighetsreglerare (e1520), salt, sötningsmedel (E968, E950, E960, E955), vitamin B5. Varning: Innehåller koffein. Ej lämpliga för barn under 15 år, gravida kvinnor eller personer känsliga för kofffein. Överskrid ej rekommenderad daglig dos. Kan orsaka sömnströrningar och ökad hjärtfrekvens. Håll utom räckhåll för barn. Denna produkt är inte avsedd som ett tillskot för viktnedgång.

Lisätietoja
Gluteeniton tuoteEi
Sokeriton tuoteEi
Vegaaninen tuoteEi
Nettopaino0.030000
Parasta ennen19.8.2025
Kirjoita arvostelu
Arvostele:Lewa Focus Cucumber & Mint 50mg energiapussi 20 pussia
Arvosana
Copyright © 2024 Urjalan Makeistukku Oy