Back to Top

Avoimet työpaikat

Olemme Suomen suurin makeisten nettikauppa. Urjalassa sijaitsevat sekä maankuulu myymälämme, että verkkokauppa. Päätoimialaamme kuuluvat makeisten tukku- ja vähittäiskauppa Suomessa ja Ruotsissa. Makeisten lisäksi valikoimiimme kuuluu hyvin paljon muita tuotteita.

Liiketoimintamme on vahvassa kasvussa ja etsimme lisää työvoimaa!

 

Haemme VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen

Työntekijän työtehtäviin kuuluu mm. tuotteiden lähetystä ja vastaanottoa, keräilyä ja pakkaamista. Työtehtäviin voi kuulua myös Suomen kuuluisimpien AnanasAnustappien vastaanotto, käsittely ja lähetys. Mahdollisuus tehdä myös asiakaspalvelutyötä myymälässä. Oman työn sisältö tarkentuu omien vahvuuksien mukaan. 

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, tiimihenkeä, joustavuutta, tilannetajua ja ongelmanratkaisukykyä sekä asiakaslähtöistä palveluhalukkuutta. Työ on fyysistä. 

Tarjoamme positiivisen tiimihengen sekä mielenkiintoisen työpaikan kasvavassa ja kehittyvässä verkkokaupan maailmassa, unohtamatta maailmankuulua myymäläämme. Palkkaus on kaupan alan TES. Työpaikka sijaitsee Urjalassa. Työpaikkamme on savuton.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostilla osoitteella rekry@urjalanmakeistukku.fi tai postitse Urjalan Makeistukku Oy, Peltorinteentie 12, 31760 Urjala. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja sähköpostilla rekry@urjalanmakeistukku.fi.

 

Seuraa somekanaviamme ja saat tiedon ensimmäisten joukossa, kun palkkaamme lisää huipputyyppejä!

Facebook: facebook.com/makeistukku
Instagram: instagram.com/makeistukku

Copyright © 2021 Urjalan Makeistukku Oy