Back to Top

Avoimet työpaikat

Olemme Suomen suurin makeisten nettikauppa. Urjalassa sijaitsevat sekä maankuulu myymälämme, että verkkokauppa. Päätoimialaamme kuuluvat makeisten tukku- ja vähittäiskauppa Suomessa ja Ruotsissa. Makeisten lisäksi valikoimiimme kuuluu hyvin paljon muita tuotteita.

 

Liiketoimintamme on vahvassa kasvussa ja etsimme lisää työvoimaa!

Haemme työntekijöitä sekä vakituiseen, että määräaikaiseen työsuhteeseen

Työntekijän työtehtäviin kuuluu mm. asiakaspalvelu myymälässä ja verkkokaupassa. Lisäksi tuotteiden lähetystä ja vastaanottoa, keräilyä ja pakkaamista. Oman työn sisältö tarkentuu omien vahvuuksien mukaan. Odotamme sinulta asiakaslähtöistä palveluhalukkuutta, joustavuutta, ongelmanratkaisukykyä, tiimihenkeä, tilannetajua ja oma-aloitteisuutta. Työ on fyysistä. Kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen työpaikan kasvavassa ja kehittyvässä verkkokaupan maailmassa, unohtamatta maailmankuulua myymäläämme. Palkkaus on kaupan alan TES. Työpaikka sijaitsee Urjalassa.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 1.10.2021 mennessä sähköpostilla jani.tuominen@urjalanmakeistukku.fi tai osoitteella Urjalan Makeistukku Oy, Peltorinteentie 12, 31760 Urjala. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja sähköpostilla jani.tuominen@urjalanmakeistukku.fi tai puhelimitse 040 931 2288 / Jani.

 

 

Seuraa somekanaviamme ja saat tiedon ensimmäisten joukossa, kun palkkaamme lisää huipputyyppejä!

Facebook: facebook.com/makeistukku
Instagram: instagram.com/makeistukku
Twitter: twitter.com/makeistukku

Copyright © 2021 Urjalan Makeistukku Oy