Back to Top

Avoimet työpaikat

 

Liiketoimintamme on vahvassa kasvussa ja ahkeria nuoria siirtyy joukostamme opintojen pariin. Tästä johtuen tarvitsemme lisää työvoimaa!

Haemme työntekijöitä vakituiseen kokoaikaiseen ja osa-aikaiseen työsuhteeseen.

 

Työntekijän työtehtäviin kuuluu mm. asiakaspalvelu myymälässä ja verkkokaupassa. Lisäksi tuotteiden lähetystä ja vastaanottoa, keräilyä ja pakkaamista. Oman työn sisältö tarkentuu omien vahvuuksien mukaan. Odotamme sinulta asiakaslähtöistä palveluhalukkuutta, joustavuutta, ongelmanratkaisukykyä, tiimihenkeä, tilannetajua ja oma-aloitteisuutta. Työ on fyysistä. Kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen työpaikan kasvavassa ja kehittyvässä verkkokaupan maailmassa, unohtamatta maailmankuulua myymäläämme. Palkkaus on kaupan alan TES. Työpaikka sijaitsee Urjalassa.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemus kuvan kera ja CV 14.8.2020 mennessä sähköpostilla jani.tuominen@urjalanmakeistukku.fi tai osoitteella Urjalan Makeistukku Oy, Peltorinteentie 12, 31760 Urjala. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja sähköpostilla jani.tuominen@urjalanmakeistukku.fi tai puhelimitse 040 963 7378 / Susanna.

 

Olemme Suomen suurin makeisten nettikauppa. Urjalassa sijaitsevat sekä maankuulu myymälämme, että verkkokauppa. Päätoimialaamme kuuluvat makeisten tukku- ja vähittäiskauppa Suomessa ja Ruotsissa. Makeisten lisäksi valikoimiimme kuuluu hyvin paljon muita tuotteita.

 

Seuraa somekanaviamme ja saat tiedon ensimmäisten joukossa, kun palkkaamme lisää huipputyyppejä!

Facebook: facebook.com/makeistukku
Instagram: instagram.com/makeistukku
Twitter: twitter.com/makeistukku

Copyright © 2018 Urjalan Makeistukku Oy