Back to Top

Ruokavarasto

Ruokavarasto

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    Parasta ennen: {{getFormattedData(product, 'bestBefore')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Kodin ruokavarasto eli nykyajan kotivara on varautumista arjen häiriötilanteisiin. Ruokavarastoa voit tarvita erilaisissa erikoistilanteissa. Eri syitä voivat olla oma tai perheenjäsenen sairastuminen, pitkä sähkön tai veden jakelukatkos, onnettomuus, myrsky tai koko yhteiskuntaa koskeva herkästi leviävä virus ja sen mukanaan tuomat rajoitukset.

Kodin ruokavaraston tuotteita on tarkoitus käyttää ja täydentää jatkuvasti. Tällä tavalla elintarvikkeet pysyvät tuoreina ja käyttökelpoisina. Kodin ruokavarasto on hyvä suunnitella niistä ruoista ja raaka-aineista, joista kaikki perheenjäsenet pitävät.

Tee edulliset ruokaostokset netissä ja säästä selvää rahaa. Toimitamme kahvit, keksit, pähkinät, virvoitusjuomat, energiajuomat ja snacksit kotiin ja työpaikalle. Verkkokaupastamme löydät kattavan ja edullisen valikoiman elintarvikkeita, joita tarvitset päivittäin!

Toisin kuin useimmilla muilla verkkokaupoilla, meillä on nämä elintarvikkeet aina valmiina varastossa. Näin saamme toimitettua tilaukset nopeasti sinulle!

Copyright © 2024 Urjalan Makeistukku Oy