Back to Top

Tikkarit

Tikkarit

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    Parasta ennen: {{getFormattedData(product, 'bestBefore')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Tikkarit netistä - Suomen tikkarifanit kokoontuvat täällä!

Rehellisesti sanottuna, kuka voi vastustaa houkutusta maistaa tikkaria? Se, joka väittää olevansa immuuni niiden houkuttavalle maulle, ei ehkä ole koskaan maistanut meidän herkullisia tikkareita. Meillä Urjalan Makeistukussa on jotain jokaiseen makuun, olipa sitten kyse lakritsista, mansikasta tai kolasta. Tutustu tikkarivalikoimaamme ja löydä ajattomia suosikkeja, jotka ovat ilahduttaneet tikkarifaneja vuosikymmenien ajan. Monet tikkareistamme ovat myös saatavilla kätevissä monipakkauksissa, täydellisiä tuleviin lastenjuhliin (ja aikuisten juhliin), joissa karkkipussit ovat ehdoton must.

Kukapa ei rakastaisi tikkareita? Ne, jotka vastaavat kieltävästi tähän kysymykseen, eivät ehkä ole saaneet nauttia fantastisten tikkareidemme mausta. Tikkarin lutkuttamisessa on jotain taianomaista - aika pysähtyy ja nautinto kestää ja kestää. Se on sitä täydellistä, pitkäkestoista makean himon tyydytystä tai lasten viihdyttämiseen pitkillä shoppailureissuilla tai lätkämatsissa. Valikoimastamme löydät tikkareita jokaiseen makuun ja kokoon - suuria, pieniä, neliskanttisia, pyöreitä, spiraaleja ja paljon muita muotoja.

Klassiset tikkarit ovat ihania, mutta joskus ne katoavat liian nopeasti. Ja ennen kuin huomaatkaan, tikkari on syöty. Älä huoli, meillä Makeistukussa on ratkaisu - jättitikkarit. Ne ovat jokaisen tikkarifanin unelma, josta varmasti riittää pitkään nuoltavaa. Tutustu ja tutki tikkarivalikoimaamme - Suomen tikkarifanit ansaitsevat parasta!

Copyright © 2024 Urjalan Makeistukku Oy