Back to Top

Hävikkiviikko 2021 - Urjalan Makeistukku mukana vähentämässä Suomen ruokahävikkiä

Valtakunnallinen Hävikkiviikko järjestetään tänä vuonna 13.-19.9.2021. Urjalanmakeistukku.fi on Hävikkiviikossa mukana jo järjestyksessään kahdeksatta kertaa!

Urjalanmakeistukku.fi on Suomen ensimmäinen hävikkiruokaan erikoistunut verkkokauppa. Mielestämme ruoka on liian hyvä ja tärkeä asia hukattavaksi. Haluamme yhdessä Hävikkiviikon kanssa nostaa ruoan arvostusta ja kertoa ruokahävikin vähentämisen tärkeydestä. Urjalanmakeistukku.fi verkkokaupan intohimoisin tavoite on vähentää Suomen ruokahävikkiä myymällä valmistajien ja maahantuojien elintarvikepoistoeriä edullisesti netissä. Toivottavasti sinäkin haluat ostaa tuotteita ennennäkemättömän edullisesti ja samalla osallistua ruokahävikin vähentämiseen kanssamme! 
Ostamalla poistoeriämme - säästät rahaa, vähennät ruokahävikkiä ja pienennät ympäristökuormitusta. Poistoerissämme voi olla tuotteita, joissa on lyhyt parasta ennen päiväys tai se on jo ohitettu sekä tuotteita, jotka on poistettu myynnistä johtuen ylituotannosta, virheellisistä pakkausmerkinnöistä, pakkauskoon vaihtumisesta tai muista syistä johtuen. Parasta ennen päiväys on valmistajan antama vähimmäissäilyvyysaika eli takuuaika että tuote säilyttää saman laadun kuin valmistushetkellä. Päiväyksen jälkeenkin ruoka voi olla täysin syöntikelpoista. Emme myy tuotteita, jotka on merkitty "viimeinen käyttöpäivä" -merkinnällä. 

Lisätietoa Hävikkiviikosta: Hävikkiviikko

Haluatko tietää lisää kuinka me Makeistukussa vähennämme ruokahävikkiä?

Kerromme mielellämme lisää ruokahävikin vähentämisestä ja pienemmän ympäristökuormituksen puolesta. Osallistumme myös mielellämme haastatteluihin ruokahävikkiin liittyen.

Tehdään tästä yhdessä kaikkien aikojen Hävikkiviikko!
#hävikkiviikko #ruokahävikki #eiroskiin #vastuullisuus #arvostanruokaa

Makein terveisin,
Urjalan Makeistukun hävikkilähettiläät

Lisätietoja antaa: 
Toimitusjohtaja Matti Tuominen, puh. 040 822 5342, matti.tuominen@urjalanmakeistukku.fi
Kaupallinen johtaja Timo Tuominen, puh. 050 500 1127, timo.tuominen@urjalanmakeistukku.fi

 

Copyright © 2024 Urjalan Makeistukku Oy