Back to Top

Battery Energy Drink energiajuomat

Battery Energy Drink energiajuomat

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
 1. Loading....
  {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
  Parasta ennen: {{getFormattedData(product, 'bestBefore')}}
  {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
  Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Tilaa Battery Energy Drink energiajuomat 24 packit netin laajimmasta Battery valikoimasta. Urjalan Makeistukku & Battery Energy Drink - Keeps you going! Suomen edullisimmat Battery energiajuomat saat nyt Urjalasta! 

Pure energy. Battery Energy Drink on Suomen suosituin energiajuoma jo vuodesta 1997. Battery Energy Drink on vitaminoitu energiajuoma, jonka teho perustuu kahvi- ja guarana-uutteisiin sekä tauriiniin. Battery energiajuomassa on korkea kofeiinipitoisuus (32 mg/100 ml)!

Battery energiajuomien tarina alkaa Suomessa jo 90-luvun puolivälissä. Energiajuomat olivat nopeasti kasvava tuoteryhmä jo tuolloin, ja tämän kasvavan markkinan huomasi myös Sinebrychoff. Battery Energy Drink lanseerattiin vuoden 1997 alussa ensimmäisenä energiajuomana Suomen markkinoilla. Asiakkaat ja kuluttajat ymmärsivät energiajuomakonseptin välittömästi, mikä tarjosi Battery-brändille suotuisan alun. Yksi keskeinen menestystekijä oli ja on ollut siitä lähtien organisaation motivaatio ja halua saada asioita tapahtumaan: Battery Energy Drink oli kaikkien tärkeysjärjestyksessä ykkönen, ja kaikki näkivät siinä suuren potentiaalin. Loppu on historiaa.

 • Battery Energy Drink energiajuomat netistä
 • Suomen edullisimmat Battery energiajuomat!
 • Nopeat ja luotettavat toimitukset ympäri Suomen!
Copyright © 2024 Urjalan Makeistukku Oy