Back to Top

Tietoa meistä

Urjalan Makeistukku on perustettu vuonna 1991 ja on tänä päivänä yksi Suomen nopeimmin kasvavista makeisten tukku- ja maahantuontiliikkeistä. Toimitamme tuotteita kuluttajille, kioskeille, vähittäiskaupoille ja tukkuliikkeille koko Suomeen. Yrityksessämme on kokemusta makeismyynnistä yli 30 vuoden ajalta.

Urjalan Makeistukun myymälä aloitti vuonna 1991 Motelli Pentinkulman pihassa, valtatie 9:n varrella. ”Makeiset kaikille tukkuhintaan”-liikeidea miellytti asiakkaitamme ja pian he löysivät Makeistukun omaksi makeisparatiisikseen. Siitä lähtien kävijöiden määrä on kasvanut vuosi vuodelta. Edullisista hinnoista ei ole tingitty edelleenkään vaan tuotteet ovat saatavilla edullisin tukkuhinnoin. Monet tuotteet löydät Suomen halvimpaan hintaan!

Koska myymme makeiset kaikille tukkuhintaan, asiakkainamme on tietysti niin yksityisiä kuin yrityksiäkin. Useat kaupat, kahvila-, kioski- ja kirpputoriyrittäjät sekä seurat, koulut ja kunnat ympäri Suomen ovat halunneet asiakkaaksemme edullisten hintojemme ja nopeiden toimitusten myötä.

Nykyisin Makeistukusta löydät makeisten lisäksi myös laadukkaat kodin mausteet sekä laajan ja edullisen luontaistuote-, urheiluravinne-, ja superfoodvalikoiman. Verkkokaupassamme on yli 2000 laatutuotteen kattava valikoima. Päivitämme valikoimaamme myös sesongin mukaan. Meiltä löydät makeiset erilaisiin yritystilaisuuksiin, messuille, juhliin ja tietysti makeaan arkeen.  

Katso myös Oiva-raporttimme: https://www.oivahymy.fi/hae-yrityksia/#text=urjalan%20makeistukku&

Myymälän asiakaspalvelu

Puh. 035466300
Turunväylä 52, 31760 Urjala
Avoinna joka päivä klo 09.00-18.00

Verkkokaupan asiakaspalvelu

Puh. 0505720202
asiakaspalvelu@urjalanmakeistukku.fi
Avoinna arkisin klo 08.00-15.00

Y-Tunnus: 0904552-0

Löydät meidät myös:

Facebook: facebook.com/makeistukku
Instagram: instagram.com/makeistukku
Twitter: twitter.com/makeistukku

Copyright © 2018 Urjalan Makeistukku Oy