Back to Top

 

Urjalan Makeistukun historia

Pienestä karkkikaupasta Suomen suurimmaksi Makeistukuksi

Suomen legendaarisin karkkikauppa

Urjalan Makeistukun kivijalkamyymälä aloitti vuonna 1991 Turku-Tampere-tien varrella. Makea liikeideamme miellytti asiakkaitamme ja pian he löysivät Makeistukun omaksi makeisparatiisikseen. Siitä lähtien kävijöiden määrä on kasvanut vuosi vuodelta. Edullisista hinnoista ei ole tingitty edelleenkään vaan tuotteet ovat saatavilla edullisin tukkuhinnoin. Monet tuotteet löydät Suomen halvimpaan hintaan! Voimme helposti sanoa, että Urjalassa sijaitsee Suomen legandaarisin karkkikauppa.

Makeiset kaikille tukkuhintaan

Urjalan Makeistukku on tänä päivänä yksi Suomen nopeimmin kasvavista makeisten tukku- ja maahantuontiliikkeistä. Myymme makeiset kaikille tukkuhintaan eli toimitamme tuotteita kuluttajille, kioskeille, vähittäiskaupoille ja tukkuliikkeille koko Suomeen. Ostamme tuotteet rekkalasteina, jolloin voimme pitää hinnat alhaisina. Yrityksessämme on kokemusta makeismyynnistä yli 30 vuoden ajalta.

Nykyisin Makeistukusta löydät makeisten lisäksi myös laadukkaat kodin mausteet sekä laajan ja edullisen luontaistuote-, snacks-, ja juomavalikoiman. Verkkokaupassamme on yli 2000 laatutuotteen kattava valikoima. Päivitämme valikoimaamme myös sesongin mukaan. Meiltä löydät makeiset erilaisiin yritystilaisuuksiin, messuille, juhliin ja tietysti makeaan arkeen.  

Makeismarkkinat mullistuvat verkkokaupan myötä

Urjalan Makeistukku mullisti Suomen makeismarkkinat täysin vuonna 2013. Se avasi Suomen kattavimman makeisten verkkokaupan ja teki makeisalan hinnoittelusta läpinäkyvää sekä asetti uuden hintatason Suomeen. Urjalan Makeistukun uusi verkkokauppa järisytti patavanhoillisen makeisalan totuttua "Mies & Hiace"-toimintatapaa ja aiheutti kilpailijoissa hämmennystä. "Makeaa netin täydeltä", uutisoi Kauppalehti lokakuussa 2016, kun jo puolet yrityksen liikevaihdosta virtasi verkosta. Tänä päivänä Urjalan Makeistukun verkkokauppa on Suomen suurin makeisten nettikauppa.

Suomen ensimmäinen hävikkiruoan verkkokauppa

Urjalan Makeistukku on Suomen ensimmäinen hävikkiruokaan erikoistunut verkkokauppa. Olemme vähentäneet miljoonia ja taas miljoonia kiloja ruokahävikkiä Suomessa jo vuodesta 2013 alkaen! Myymme normaalituotteiden lisäksi valmistajien ja tavarantoimittajien poisto- ja jäännöseriä, jotka ovat vaarassa joutua hävitetyiksi. Syynä voi olla esimerkiksi tuotteen poistuminen valikoimasta, pakkausuudistus, liian suuri varasto, virheellinen pakkausmerkintä tai lähestyvä parasta ennen -päiväys. Ostamalla poistoeriämme - säästät rahaa ja luontoa sekä vähennät Suomen ruokahävikkiä! Hävikkiruoan pioneereina Taistelemme joka päivä ruokahävikkiä vastaan! 

Kymmeniä tuhansia tyytyväisiä makean elämän ystäviä

Haluamme olla parhaita, siinä mitä teemme ja se näkyy. Urjalan Makeistukulla on paljon tyytyväisiä asiakkaita ja someseuraajia. Yli 70 000 tykkääjää Facebookissa. Yli 10 000 seuraajaa Instagramissa. Asiakkaamme ovat antaneet Facebook Arvosteluissa arvosanaksemme 5/5 ja Google Arvosteluissa arvosanaksemme 4,3/5.

Makeisvientiä ympäri maailman

Urjalan Makeistukku on ollut edellä kävijä makeisten viennissä maailmalle. Tärkeimmiksi vientikohteiksi vuosien saatossa ovat muodostuneet Euroopan maiden lisäksi Pohjois-Amerikka.

 

 

Copyright © 2024 Urjalan Makeistukku Oy