Back to Top

BLACK WEEK

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
 1. Loading....
  {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
  {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
  Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

BLACK WEEK

Netin makein BLACK WEEK jatkuu sunnuntaihin saakka! Katso huimat BLACK WEEK -tarjoukset ja nappaa parhaat herkut päältä, itsellesi tai vaikkapa pukinkonttiin. Ole nopea, sillä tarjoustuotteita on rajoitetusti. Tarjoukset ovat voimassa sunnuntaihin klo 23.59 asti tai niin kauan kuin tuotteita riittää!

Tarjoamme koko BLACK WEEK -viikon ajan suuria etuja:

1. Mahtavia BLACK WEEK -TARJOUKSIA JOPA -90% alennetuin hinnoin koko loppuviikon ajan - katso erikoistarjoukset ja klikkaa ne ostoskoriin! Huom. Tarjoustuotteita on rajoitetusti ja tarjouserät vaihtelevat.
2. VOITA 100 € ARVOINEN LAHJAKORTTI VERKKOKAUPPAAMME! Arvomme 3 x 100 euron lahjakorttia. Kaikki Black Week -viikon tilaukset osallistuvat kisaan. Voit osallistua kisaan myös Facebook- tai Instagram-sivullamme.
3. ILMANEN TOIMITUS YLI 150 EURON OSTOKSIIN!

Tilaa nyt herkkukaapit täyteen ja joulusuklaat jouluksi netin suurimmasta makeis- ja herkkuvalikoimasta! Samalla voit voittaa 100 euron lahjakortin verkkokauppaamme. Lahjakorttien voittajiin olemme yhteydessä henkilökohtaisesti 5.12. Jokainen viikonlopun aikana tekemäsi tilaus osallistuu lahjakorttikisaan, joten useammalla tilauksella parannat voittomahdollisuuksiasi!

Urjalan Makeistukku myy edullisesti elintarvikkeiden jäännös- ja poistoeriä, jotka muutoin päätyisivät hävikkiin esimerkiksi:

 • lähestyvien parasta ennen päiväysten
 • pakkausten vaihtumisen
 • ylituotannon
 • sesonkivaihteluiden takia
Copyright © 2018 Urjalan Makeistukku Oy