BiFi Carazza XXL pizzatasku 75g
BiFi Carazza XXL pizzatasku koostuu maustetusta lihasta, pizzakastikkeesta ja juustosta, jotka on päällystetty rapealla taikinakerroksella. BiFi Carazza XXL on suurempi versio, 75 grammaa. Helppo ottaa mukaan herkulliseksi välipalaksi matkalle.
Ainesosat: Jauhot (VEHNÄ, VEHNÄmallas), sianliha, tomaattipasta, kasviöljyt (palmuöljy, rypsiöljy), JUUSTO, pekoni, dekstroosi, sokeri, MAITOproteiinit, jodioitu suola (suola, kaliumjodaatti), hiiva, emulgointiaineet (mono) - ja rasvahappojen diglyseridit, mono- ja diglyseridien sitruunahappoesterit, mono- ja diglyseridien diasetyyliviinihappoesterit), rasvaton MAITOjauhe, yrtit (oregano, basilika, salvia), proteiinijauhe, stabilointiaine (guarkumi, ksantaanikumi), kuivattu KANANMUNANkeltuainen, mausteet (pippuri, valkosipuli, korianteri), säilöntäaine (kaliumsorbaatti, natriumnitriitti), väri (karoteeni), antioksidantit (natriumaskorbaatti, rosmariiniuute), happamuudensäätöaine (askorbiinihappo, sitruunahappo), maltodekstriini, aromit, nostatusaine (kalsiumkarbonaatti), pyökkipuun savu. Voimakassuolainen.
Ingredienser: Mjöl (VETE, VETEMALT), fläsk, tomatpuré, vegetabiliska oljor (palmolja, rapsolja), OST, bacon, dextros, socker, MJÖLKproteiner, jodiserat salt (salt, kaliumjodat), jäst, emulgeringsmedel (mono) ) - och diglycerider av fettsyror, mono- och diglycerider citronsyraestrar, mono- och diglycerider diacetylvinsyraestrar), skummjölkspulver, örter (oregano, basilika, salvia), proteinpulver, stabiliseringsmedel (guargummi, xantangummi) , torkad äggula, kryddor (peppar, vitlök, koriander), konserveringsmedel (kaliumsorbat, natriumnitrit) ), färg (karoten), antioxidanter (natriumaskorbat, rosmarinextrakt), surhetsreglerande medel (askorbinsyra, citronsyra), maltodextrin, smakämnen, jäsningsmedel (kalciumkarbonat), rök av bokträ. Kraftigt saltad.
Maahantuoja / Importör: Urjalan Makeistukku Oy, Turunväylä 52, 31760 Urjala
Gluteeniton tuote | Ei |
---|---|
Sokeriton tuote | Ei |
Vegaaninen tuote | Ei |
Nettopaino | 0.075000 |
Parasta ennen | 11.2.2025 |