Back to Top

X-Gamer Twist Cola energiapussi 18 pussia

4,99 € 499.00 €/kg
Varastossa
SKU
11741
Parasta ennen: 09.02.2025

Suomalaiset juovat kahvia eniten maailmassa henkeä kohden. Näin ollen voidaan sanoa, että suomalaiset ovat kofeiinikansaa! Nyt esittelemme aivan uudenlaisen tavan saada piristystä päivään.


X-Gamer Cola Twist energiapussit ovat täydellinen valinta kaikille, jotka tarvitsevat nopean ja helpon tavan lisätä energiaa ja parantaa keskittymiskykyä. Jokainen energiapussi sisältää runsaasti kofeiinia ja raikkaan colan maun, joka antaa sinulle tarvitsemasi potkun päivään.


Jokainen energiapussi sisältää 50 mg kofeiinia, ja yhdessä purkissa on jopa 900 mg energiaa. Mainio valinta kaikille, jotka haluavat saada energiaa nopeasti ja helposti ilman sokeria ja kaloreita. 


X-Gamer energiapussit ovat saatavilla kätevässä rasiassa, joka sisältää 18 annosta. Edistyksellinen, tehokas ja innovatiivinen energialisä, joka on suunniteltu erityisesti eSports-puoliammattilaisille ja -harrastajille.


  • Energiapussi, jolla lisäät energiaa ja parannat keskittymiskykyä
  • Korkea kofeiinipitoisuus
  • Energialisä vaikkapa E-urheiluun
  • Terävöittää keskittymistä
  • Nopeuttaa reaktioaikaa
  • Ei lisättyä sokeria, ei turhia kaloreita
  • Ei nikotiinia
  • Ei tupakkaa


Huom. Tuote ei ole syötävää/juotavaa. Tämä energialisä sisältää kofeiinia ja sitä pidetään huulen alla. Tuote on saatavilla vain verkkokaupasta, ei myymälässä.

Ainesosat: Täyteaineet (E460), vesi, kasvikuitu, sakeuttamisaineet (E401), aromit,  kofeiini, suola, happamuudensäätöaineet (E501), makeutusaine (E950). Ei suositella lapsille eikä raskaana oleville tai imettäville. Vältettävä käyttöä ennen nukkumaanmenoa.


Ingredienser: Fyllmedel (E460), vatten, växtfiber, förtjockningsmedel (E401), aromer, koffein, salt, surhetsreglerande medel (E501), sötningsmedel (E950). Rekommenderas inte för barn eller gravida eller ammande kvinnor. Undvik användning innan du går och lägger dig.

Lisätietoja
Gluteeniton tuoteEi
Sokeriton tuoteEi
Vegaaninen tuoteEi
Nettopaino0.010000
Parasta ennen9.2.2025
Kirjoita arvostelu
Arvostele:X-Gamer Twist Cola energiapussi 18 pussia
Arvosana
Copyright © 2024 Urjalan Makeistukku Oy