Back to Top

Whiskas Kissanruoka 1+ kana 950g

Alennushinta 2,99 € 3.15 €/kg Normaali hinta 3,90 € 4.11 €/kg
Loppu varastosta
SKU
whi8459

Whiskas® 1+ on täysipainoinen ja ravitseva ruoka, joka tarjoaa tasapainoisessa suhteessa vitamiineja ja kivennäisaineita ja antaa aikuiselle kissallesi parhaan mahdollisen huolenpidon. Auttaa puhdistamaan hampaat hankaamalla hellästi. Koostumus auttaa tukemaan virtsateiden terveyttä. Omega 6 -rasvahapot ja sinkki auttavat tukemaan nahan ja turkin hyvinvointia. A-vitamiini on tärkeää hyvälle näkökyvylle. Kehitetty yhteistyössä WALTHAM™-ravitsemustieteilijöiden ja eläinlääkäreiden kanssa.

Auta meitä vähentämään Suomen ruokahävikkiä! Saatavilla verkkokaupassamme, ei myymälässä. Parasta ennen päiväys on valmistajan antama vähimmäissäilyvyysaika eli ns. laatutakuuaika tuotteelle. Päiväyksen jälkeenkin ruoka voi olla täysin syöntikelpoista. Ostamalla tämän tuotteen - säästät rahaa, vähennät ruokahävikkiä ja pienennät ympäristökuormitusta!

Koostumus:

viljaa, lihaa ja eläinperäisiä tuotteita (josta 4% kanaa vaaleanruskeissa nappuloissa), kasviperäisiä tuotteita, rasvoja ja öljyjä, kasvivalkuaistiivisteitä, kivennäisiä, kasviksia (4% porkkanaa oransseissa nappuloissa, 4% herneitä vihreissä nappuloissa).

Lisätietoja
Pakkauksen paino0.950000
LisätietojaParasta ennen / Bäst före 17.2.2022
Gluteeniton tuoteEi
Sokeriton tuoteEi
Vegaaninen tuoteEi
Kirjoita arvostelu
Arvostele:Whiskas Kissanruoka 1+ kana 950g
Arvosana
Copyright © 2018 Urjalan Makeistukku Oy