Back to Top

Verkkokaupan synttärit

Verkkokaupan synttärit

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    Parasta ennen: {{getFormattedData(product, 'bestBefore')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Verkkokauppa 10 vuotta!

Netin makeimmat synttärit alkoivat nyt! Verkkokauppamme täyttää nimittäin 10 vuotta! Kaikki alkoi pienestä karkkikaupasta vuonna 1991 Turku-Tampere-tien varrella. Nyt Urjalan Makeistukku on Suomen suurin Makeistukku!
Tänäkin päivänä tavoitteenamme on tarjota herkkuja kaikille edullisin tukkuhinnoin. Miten se onnistuu? Ostamme tuotteita rekkalasteittain ja tuomme ne verkkokauppaan ilman turhia välikäsiä. Näin voimme pitää hinnat edullisina ja laadun korkealla, jotta kaikki voivat herkutella fiksummin.
Tee mahtavia löytöjä entistäkin halvemmalla Synttärialestamme ja nappaa parhaat herkut ennen muita! 
Tervetuloa juhlimaan kanssamme Suomen legendaarisimman karkkikaupan synttäreitä!

Auta meitä vähentämään Suomen ruokahävikkiä!

Tiesithän, että myymme normaalituotteiden lisäksi poisto- ja jäännöseriä, jotka ovat vaarassa joutua poisheitetyiksi? Ruokaa heitetään turhaan roskiin satoja kiloja joka viikko kuluttajien tuijottaessa sokkona päiväysmerkintöjä. Myös nämä poistoerät olivat vaarassa joutua hävikiksi. Ruokahävikin vähentäminen on yksi parhaimmista ympäristöteoista, jonka voimme yhdessä tehdä. Meidän mielestä täysin syömäkelpoinen elintarvike on tarkoitettu syötäväksi – ei roskiin.
Ostamalla poistoeriämme - säästät rahaa, vähennät ruokahävikkiä ja pienennät ympäristökuormitusta. Poistoerissämme voi olla tuotteita, joissa on lyhyt parasta ennen päiväys tai se on jo ohitettu sekä tuotteita, jotka on poistettu myynnistä johtuen ylituotannosta, virheellisistä pakkausmerkinnöistä, pakkausuudistuksesta tai muista syistä johtuen.
Parasta ennen päiväys on valmistajan antama vähimmäissäilyvyysaika eli takuuaika että tuote säilyttää saman laadun kuin valmistushetkellä. Päiväyksen jälkeenkin ruoka voi olla täysin syöntikelpoista. Emme myy tuotteita, jotka on merkitty "viimeinen käyttöpäivä" -merkinnällä. 

Valikoimamme vaihtelee jatkuvasti, joten vierailehan vaikka päivittäin verkkokaupassamme nähdäksesi viimeisimmät poistotuotteet.
#ruokahävikki #eiroskiin #vastuullisuus

Copyright © 2024 Urjalan Makeistukku Oy