Back to Top

Vahvista vastustuskykyäsi C+D+Sinkki monivitamiinipaketti

25,00 € Normaali hinta 45,40 €

Varastossa

SKU
han014bdle
Customize Vahvista vastustuskykyäsi C+D+Sinkki monivitamiinipaketti

Vahvista vastustuskykyäsi ja nujerra flunssa! C-vitamiini, D-vitamiini sekä sinkki antavat vahvan pohjan hyvinvoinnille ja vahvistavat vastustuskykyäsi!

Omat elintapamme vaikuttavat merkittävästi elimistömme vastustuskykyyn. Esimerkiksi tupakointi, ylipaino, ravintoköyhä ruokavalio ja pitkäaikainen stressi heikentävät vastustuskykyä. Jokainen voi vahvistaa vastustuskykyään omilla valinnoillaan.

Suosittelemme Vahvista vastustuskykyäsi C+D+Sinkki monivitamiinipakettia kaikille, ja erityisesti niille, jotka syövät yksipuolisesti, laihduttavat, urheilevat paljon, ovat toipilaita tai muuten tarvitsevat ravinnontäydennystä.

Vitatabs C 1000 mg Long - vahva ja pitkävaikutteinen C-vitamiinitabletti, joka tukee vastustuskykyä ja antaa antioksidanttisuojaa. Iholle, verisuonistolle ja hermostolle, väsymykseen ja uupumukseen. 120 kapselin pakkaus riittää 120 päiväksi!

Vitatabs D-Caps 50 µg on pienikokoinen ja helposti nieltävä D3-vitamiinitabletti. Turvaa riittävä D-vitamiinin saanti! Vitatabs D-Caps pitää luuston lujana ja vastustuskyvyn valppaana. 200 kapselin pakkaus riittää 200 päiväksi!

Zinkosan Sinkki + C Sinkkisitraatti sisältää sinkkiä ja sen toimintaa tehostavaa C-vitamiinia, jotka mm. edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. 120 kapselin pakkaus riittää 120 päiväksi!

Vitatabs Multi Long Monivitamiini on pitkävaikutteinen ja monipuolinen ravintolisä, jonka vitamiinit ja mineraalit toimivat mm. ihon, hermoston, hampaiden ja luuston hyödyksi ja ylläpitävät elimistön luontaista puolustusjärjestelmää. 100 kapselin pakkaus riittää 100 päiväksi!

Näillä neljällä kotimaisella ravintolisällä vahvistat elimistösi vastustuskyvyn aivan uudelle tasolle! Monivitamiinipaketti sisältää huippulaadukkaat ja vahvat tuotteet. Saatavana vain Makeistukusta!

Huom. Saatavilla vain verkkokaupassamme, ei myymälässä.

Lisätietoja
Gluteeniton tuoteEi
Sokeriton tuoteEi
Vegaaninen tuoteEi
ValmistajaHankintatukku
Kirjoita arvostelu
Arvostele:Vahvista vastustuskykyäsi C+D+Sinkki monivitamiinipaketti
Arvosana
Copyright © 2018 Urjalan Makeistukku Oy