Back to Top

Ubicaps Ubiquinol Ubikinolikapselit 100mg (40 kaps)

Alennushinta 24,90 € Normaali hinta 27,90 €
Varastossa
SKU
han681

Ubicaps® Ubiquinol 100 mg Ubikinolikapselit

  •  

    Ravintolisä
  • Urheilijoille, ikääntyville, väsyneille
  • Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton

Fysiologiset vaikutukset:

- Ubikinoli on ubikinonin aktiivimuoto ja siten nämä molemmat aineet ovat samaa koentsyymi Q10:tä eri muodoissa.
- Ubikinoli on rasvaliukoinen, vitamiinin kaltainen aine.
- Elimistössämme koentsyymi Q10 esiintyy yli 90-prosenttisesti ubikinolina.
- Ravintolisästä ubikinoli imeytyy helposti ja on heti sellaisenaan solujen käytössä ilman, että entsyymien toimintaa tarvitaan muuntamaan sitä aktiivimuotoon.
- Erityisesti ikääntyvien kannattaa käyttää ubikinolia, sillä kehon kyky valmistaa ubikinonia ja muuttaa sitä aktiivimuotoon pelkistyneeksi ubikinoliksi heikentyvät iän myötä.
- Ubikinolista hyötyvät myös väsyneet, toipilaat ja muut, jotka eivät pysty hyödyntämään ubikinonia esimerkiksi heikentyneen imeytymisen tai entsyymitoiminnan vuoksi.
- Ubikinolia suositellaan myös urheilijoille ja tupakoiville.
- Vaikutuksen voi huomata vireystason nousuna.
- Ubicaps Ubiquinol 100 mg kapselit sisältävät Kaneka Ubiquinol™ ubikinolia, joka valmistetaan fermentoimalla hiivaa. Fermentoinnin tuloksena saadaan pääasiassa ubikinolia, mutta se on herkkä yhdiste, joka muuttuu prosessin aikana hapettumalla ubikinoniksi. Ubikinolia tuotettaessa kapseleiden valmistaja japanilainen Kaneka Ltd.  käyttää omaa erikoistekniikkaansa suojatakseen ubikinolia, jolloin se ei muutu ubikinoniksi. Tämän menetelmän avulla saadaan koostumus, joka vastaa ihmiskehon omaa koentsyymi Q10:tä. Kapseleiden sisältämä ubikinoli on valmiiksi liuenneena kasviöljyyn ja suojattu sekä valon että hapen vaikutuksilta tummakuorisessa pehmytliivatekapselissa. Valmistusprosessissa ubikinoli puhdistetaan huolellisesti, jolloin lopputuote ei sisällä lainkaan hiivaa.
- Kaneka Corporation on maailman tunnetuin ubikinonin ja ubikinolin valmistaja. Se on tutkinut ja kehittänyt ubikinonin ja ubikinolin valmistusta jo yli 30 vuoden ajan.

Ainesosat

Auringonkukkaöljy, Liivate naudasta*, Kaneka Ubiquinolubikinoli, Kosteudensäilyttäjä E 422*, Paakkuuntumisenestoaine E 551, Emulgointiaine E 322 (lesitiini auringonkukasta), Väri E 150c*  *kapselin kuori

Vuorokausiannos

Vuorokausiannos 1 kaps. sisältää:
Kaneka Ubiquinol ubikinolia 100 mg

Annostus

1 kapseli päivässä runsaan nesteen kera.

Pakkauskoko

40 kaps./32 g

Lisätietoja
Gluteeniton tuoteKyllä
Sokeriton tuoteEi
Vegaaninen tuoteEi
ValmistajaHankintatukku
Kirjoita arvostelu
Arvostele:Ubicaps Ubiquinol Ubikinolikapselit 100mg (40 kaps)
Arvosana
Copyright © 2018 Urjalan Makeistukku Oy