Back to Top

Surf pyykinpesuneste 920ml Tropical Lily & Ylang ylang

3,50 € 3.89 €/kg
Varastossa
SKU
11974

Surf Tropical Lily & Ylang Ylang -pyykinpesuneste on vaatteidesi arvoinen tehokas pyykinpesuaine, joka vie pyykkisi tuoksun aivan uudelle tasolle. Sano hyvästi lempivaatteidesi lialle sekä pinttyneillekin tahroille ja toivota tervetulleeksi uudenlainen syväpuhtaus ja trooppinen raikkaus, jollaiseen pystyy vain Surf.

Surf Tropical Lily & Ylang Ylang nestemäinen pyykinpesuaine jättää tahrattomaan pyykkiisi vaikuttavan ihanan tuoksun. Nauti erinomaisesta pesutuloksesta ja pyykistä, jonka tuoksussa on pitkäkestoinen säväys trooppista liljaa, maailman yhtä suosituinta leikkokukkaa. Liljan tuoksuun yhdistyy hurmaavan, suorastaan sensuellin, Ylang ylang -kasvin viettelevän rauhoittava aromi.

Surf Tropical Lily & Ylang Ylang -pesuaineella pesty pyykki on paitsi puhdasta, se myös tuntuu miellyttävältä. Vaatteidesi tuoksu hellii aistejasi ihastuttavan voimauttavalla tavalla. Surf Tropical Lily & Ylang Ylang -pyykinpesuneste pesee tehokkaasti jo silloin kun pesulämpötila on alhainen. Surf-pyykinpesunesteen pullo on tehty kierrätetystä muovista.

Surf Tropical Lily & Ylang Ylang -pyykinpesunesteen edut:

• Sisältää luonnosta johdettuja ainesosia.

• Puhtaat ja raikkaat vaatteet

• Vaatteet tuoksuvat miellyttävältä pitkään. Ihana parfyymi!

• Ei sisällä väriaineita.

• Tehokas jo alhaisissa pesulämpötiloissa.

• Pullo tehty kierrätetystä muovista.

Käyttöohjeet: Annostele Surf Tropical Lily & Ylang Ylang -pyykinpesunestettä ohjeen mukaan. Noudata myös pesukoneesi valmistajan määrittelemiä ohjeita. Seuraa aina myös vaatteidesi ohjelapussa olevia pesuohjeita.

Surf Tropical Lily & Ylang Ylang -pesuaineen hurmaavan värikäs pakkaus ja raikas tuoksu tekevät pyykinpesusta hauskempaa – ja saavat pyykkisi tuoksumaan ihanalta pitkään. Surf Tropical Lily & Ylang Ylang -pesuaineella peset niin vaatteet, kuin pyyhkeet ja lakanatkin.

Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. 

Säilytä lasten ulottumattomissa. JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE: Pese runsaalla vedellä. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. 

Varmista tuotteen varoitusmerkinnät aina myös pakkauksesta.


5-15%: Anionisia tensidejä. <5%: Ionittomia tensidejä, Saippuaa, Hajustetta, Fosfonaattia, Polykarboksylaatteja, Entsyymejä, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Linalool, Methylisothiazolinone, Octylisothiazolinone.

Lisätietoja
Gluteeniton tuoteEi
Sokeriton tuoteEi
Vegaaninen tuoteEi
Nettopaino0.900000
Kirjoita arvostelu
Arvostele:Surf pyykinpesuneste 920ml Tropical Lily & Ylang ylang
Arvosana
Copyright © 2021 Urjalan Makeistukku Oy