Back to Top

Surf pyykinpesuneste 920ml Coconut bliss

3,70 € 4.11 €/kg
Loppu varastosta
SKU
11976

Surf Coconut Bliss on pyykinpesuaine, joka tekee pyykistäsi loistavan puhdasta ja ihanan tuoksuista. Olemme kehittäneet jokaisen Surf-tuoksun huolella ja valinneet mukaan luonnon parhaat kukka- ja hedelmätuoksut. Surf-tuotteiden sisältämät eteeriset öljyt saavat pyykkisi tuoksumaan ihanalta pitkään. Pesuaine soveltuu sekä väri- että valkopesuun eli sekä valkopyykille että kirjopyykille. Surf Coconut Bliss -pyykinpesuneste on vaatteidesi arvoinen tehokas pyykkiaine, joka vie pyykkisi tuoksun aivan uudelle tasolle. Sano siis hyvästi lempivaatteidesi lialle sekä pinttyneille tahroille ja toivota tervetulleeksi uudenlainen syväpuhtaus, trooppinen raikkaus ja aromit. Anna mielikuvituksesi viedä sinut lämpimille valkoisille hiekkarannoille huojuvien palmujen alle joka kerta, kun avaat vaatekaapin oven valitaksesi tämän päivän asun. Ihana pyykkipäivä ja ihana tuoksu, jollaiseen pystyy vain Surf. Iho sen kertoo! Surf-pyykinpesun jälkeen pyykkisi on paitsi puhdasta, se myös tuntuu hyvältä. Vaatteidesi tuoksu hellii aistejasi ihastuttavan voimauttavalla tavalla. Surf Coconut Bliss pesee tehokkaasti jo alhaisissa lämpötiloissa. Surf-pyykinpesunesteen pullo on tehty kierrätetystä muovista. Surf Coconut Bliss -pyykinpesunesteen edut: • Sisältää luonnosta johdettuja ainesosia. • Puhtaat ja raikkaat vaatteet. • Pyykki tuoksuu miellyttävältä pitkään. • Ei sisällä väriaineita. • Tehokas jo matalissa pesulämpötiloissa. • Pullo tehty kierrätetystä muovista. • Surf – pitkäkestoinen tuoksu, jossa voit haistaa tropiikin kukkaisia aromeja. Käytä Surf-pesuainetta näin: Annostele Surf Coconut Bliss -pyykinpesunestettä ohjeen mukaan. Noudata myös pesukoneesi valmistajan määrittelemiä ohjeita. Seuraa aina vaatteidesi ohjelapussa olevia pesuohjeita. Surf Coconut Bliss -pesuaineen hurmaavan värikäs pakkaus ja raikas tuoksu tekevät pyykinpesusta hauskempaa.

Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. 

Säilytä lasten ulottumattomissa. Käytä suojakäsineitä JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE: Pese runsaalla vedellä. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. 

Varmista tuotteen varoitusmerkinnät aina myös pakkauksesta.


5-15%: Anionisia tensidejä. <5%: Ionittomia tensidejä, Saippuaa, Hajustetta, Polykarboksylaatteja, Entsyymejä, Benzyl Salicylate, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Methylisothiazolinone, Octylisothiazolinone.


Lisätietoja
Gluteeniton tuoteEi
Sokeriton tuoteEi
Vegaaninen tuoteEi
Nettopaino0.900000
Kirjoita arvostelu
Arvostele:Surf pyykinpesuneste 920ml Coconut bliss
Arvosana
Copyright © 2024 Urjalan Makeistukku Oy