Back to Top

Surf pyykinpesuneste 920ml Beautiful Mystery jasmine&rose

3,50 € 3.89 €/kg
Varastossa
SKU
11973

Surf Beautiful Mystery -pyykinpesuaine huolehtii vaatteistasi. Nestemäinen pesuaine antaa vaatteillesi ihastuttavan tuoksun, joka säilyy pitkään pesun jälkeen. Pyykistäsi tulee hohtavan puhdasta ja vasta pestyn raikasta. Pyykinpesuneste ei sisällä väriaineita, lisäksi se on tehokas myös matalissa lämpötiloissa. Surf-pullot on valmistettu kierrätysmuovista.

Surf Beautiful Mystery -pyykinpesuaineen hyödyt:

• Sisältää luonnosta johdettuja ainesosia

• Puhtaat ja raikkaat vaatteet

• Pitkäkestoinen tuoksu

• Ei sisällä väriaineita

• Tehokas matalissa lämpötiloissa

• Kierrätysmuovista valmistettu pullo

Farkut on suosittu vaatekappale, jota käyttävät lähes kaikki, iästä riippumatta. Opi muutaman pyykinpesuvinkkimme avulla pesemään farkkusi oikein.

Uusien farkkujen pesu: On olemassa väite, että farkut pitäisi pestä ensimmäisen kerran vasta kuuden kuukauden käytön jälkeen. Kun peset ensimmäisen kerran uudet farkut, pesu on suositeltavaa toteuttaa haaleassa vedessä käsinpesuna, sillä kuuma vesi liuottaa helposti väriä farkkukankaasta. Käytä nestemäistä pesuainetta, jossa ei ole valkaisuainetta.

Kun peset vanhat farkut, muista kääntää farkut nurinpäin ennen pesua. Käännä farkut takaisin oikeinpäin, ennen kuin laitat ne kuivumaan. Ennen farkkujen pesua kannattaa sulkea vetoketjut ja avata napit. Kannattaa myös käyttää huuhteluainetta, kuten Comfortia, joka suojaa farkkuja lialta sekä estää värien haalistumista pesussa.

Mustien farkkujen pesussa suurin ongelma on värin säilyttäminen kirkkaana. Kannattaa siis käyttää yllä mainittuja konepesua välttäviä vinkkejä niin usein kuin mahdollista. Jos kuitenkin haluat pestä mustat farkkusi pesukoneessa, käännä ne nurinpäin ja laita päälle kylmä pesuohjelma. Käytä mustille vaatteille tarkoitettua pesuainetta, kuten Bio Luvil Blackia.

Sisältää methylisothiazolinone, octylisothiazolinone. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. 

Varmista tuotteen varoitusmerkinnät aina myös pakkauksesta.5-15%: Anionisia tensidejä. <5%: Ionittomia tensidejä, Saippuaa, Hajustetta, Polykarboksylaatteja, Entsyymejä, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Methylisothiazolinone, Octylisothiazolinone.

Lisätietoja
Gluteeniton tuoteEi
Sokeriton tuoteEi
Vegaaninen tuoteEi
Nettopaino0.900000
Kirjoita arvostelu
Arvostele:Surf pyykinpesuneste 920ml Beautiful Mystery jasmine&rose
Arvosana
Copyright © 2021 Urjalan Makeistukku Oy