Back to Top

Sana-Sol Magnesium+B6-vitamiini purutabletti 100 tabl

Alennushinta 7,50 € 44.12 €/kg Normaali hinta 9,90 € 58.24 €/kg
Varastossa
SKU
san547
Parasta ennen: 28.02.2026
  • Mantelinmuotoinen tabletti - helppo niellä
  • Lihaksille
  • Magnesiumsitraatti-B6-vitamiiniyhdistelmä

Sana-sol Magnesium sisältää magnesiumia sitraattimuodossa sekä B6-vitamiinia, joka edistää magnesiumin imeytymistä. Magnesium on tärkeä lihaksille ja luustolle ja tukee myös elektrolyyttitasapainoa. Mantelinmuotoinen tabletti on kliinisesti testattu ja helppo niellä.

Laktoositon, maidoton, gluteeniton, makeuttamaton, ei sisällä eläinperäisiä ainesosia, ei sisällä liivatetta

Uusi muoto – helppo niellä
Sana-sol Magnesiumsitraatin tabletti on nyt mantelinmuotoinen, minkä ansiosta tabletti on paljon helpompi niellä kuin tavallinen, pyöreä tabletti. Uusi tablettimuoto on kliinisesti testattu.

Lihaksille
Sana-sol Magnesiumsitraatti sisältää magnesiumia, joka edistää hermoston normaalia toimintaa. Magnesium on tärkeä lihaksille ja luustolle ja se tukee myös elimistön elektrolyyttitasapainoa. Sana-sol magnesiumsitraatti sisältää myös B6-vitamiinia, joka edistää magnesiumin imeytymistä. B6-vitamiinia tarvitaan muiden muassa proteiinin ja varastohiilihydraatin, glykogeenin, aineenvaihduntaan. Se myös auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Tätä kautta se tukee jaksamista ja ylläpitää vireystilaa.

Magnesium (sitruunahapon magnesiumsuolat, magnesiumoksidi), täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, trikalsiumfosfaatti, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), pintakäsittelyaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, arabikumi, talkki, karnaubavaha), väri (titaanidioksidi), B6-vitamiini (pyridoksiinihydrokloridi), polyfruktoosi.

Magnesium (magnesiumsalter av citronsyra (94 %), magnesiumoxid (6 %)), sötningsmedel (xylitol, sorbitol, sukralos), arom, ytbehandlingsmedel (magnesiumsalter av fettsyror), syra (citronsyra), B6-vitamin (pyridoxinhydroklorid).

Lisätietoja
ValmistajaOrkla Care
Gluteeniton tuoteKyllä
Sokeriton tuoteEi
Vegaaninen tuoteEi
Nettopaino0.170000
Parasta ennen28.2.2026
Kirjoita arvostelu
Arvostele:Sana-Sol Magnesium+B6-vitamiini purutabletti 100 tabl
Arvosana
Copyright © 2024 Urjalan Makeistukku Oy