Back to Top

PrimaCat Classic kalaa hyytelössä 85g

Alennushinta 0,49 € 5.76 €/kg Normaali hinta 0,69 € 8.12 €/kg
Varastossa
SKU
prima6636

PrimaCat Kalaa hyytelössä -annospussit ovat helppo tapa huolehtia, että kissasi saa kaikki tarvitsemansa ravintoaineet houkuttelevassa muodossa. Märkäruokapussissa on puolet herkullista kastiketta, puolet meheviä kalanmakuisia lihasuikaleita. Kala on kissan luontainen saaliseläin, joten se sulaa elimistössä hyvin ja houkuttelee tuoksullaan. Annokseen lisätyt biotiini ja sinkki huolehtivat turkin ja kynsien hyvästä kunnosta. Tasapainotettu aminohappokoostumus tukee kissasi kokonaisvaltaista hyvinvointia ja elinvoimaa. Todellinen kalanystävän houkutus!

  • Täysravinto voidaan tarjota ateriana sellaisenaan
  • Auttaa kissan nestetasapainon ylläpidossa
  • Ei viljaa eikä lisättyä sokeria
  • Tasapainotettu aminohappokoostumus 

Auta meitä vähentämään Suomen ruokahävikkiä! Toimitamme vähintään 8 pussia per tilaus. Saatavilla vain verkkokaupassamme, ei myymälässä. Parasta ennen päiväys on valmistajan antama vähimmäissäilyvyysaika eli ns. laatutakuuaika tuotteelle. Päiväyksen jälkeenkin ruoka voi olla täysin syöntikelpoista. Ostamalla tämän tuotteen - säästät rahaa, vähennät ruokahävikkiä ja pienennät ympäristökuormitusta!

Ainesosat:

77 % liha ja eläinperäiset tuotteet fileepaloissa, kala ja kalaperäiset tuotteet (vähintään 11 % kalaa fileepaloissa), kasviöljyt ja eläinrasvat, kuitu (0,4 % inuliini), mineraalit. Hyytelön ja fileen suhde 50/50.

Ingredienser:

77 % kött och animaliska biprodukter i filéer, fisk och fiskbaserade produkter (minst 11 % fisk i filéer), vegetabiliska oljor och animaliska fetter, fibrer (0,4 % inulin), mineraler. Fördelning gelé/filé 50/50.

Lisätietoja
Pakkauksen paino0.085000
LisätietojaParasta ennen / Bäst före 13.3.2022
Gluteeniton tuoteEi
Sokeriton tuoteEi
Vegaaninen tuoteEi
Kirjoita arvostelu
Arvostele:PrimaCat Classic kalaa hyytelössä 85g
Arvosana
Copyright © 2021 Urjalan Makeistukku Oy