Back to Top

Pregcheck raskaustestiliuskat 2 kpl

Alennushinta 1,90 € Normaali hinta 2,90 €
Varastossa
SKU
ras601

Pregcheck-raskaustestiliuskat ovat puikkoraskaustestiä edullisempi vaihtoehto raskauden selvittämiseen. Raskaustestillä voit helposti selvittää oletko raskaana. Raskaustestin voin suorittaa jo ensimmäisenä päivänä sen jälkeen kun kuukautistesi olisi pitänyt alkaa.

Pregcheck-raskaustestiliuskojen mukana tulee 2 kertakäyttöastiaa, mitkä helpottavat testien käyttöä ja tekevät siitä hygieenisempää. Virtsa kerätään astiaa, josta se imeytetään testiliuskaan. Pregcheck raskaustestiliuskat ovat herkkiä ja niillä voit saada luotettavan tuloksen jo ensimmäisenä päivänä kuukautisten poisjäännistä.

Pregcheck-raskaustestiliuskan avulla voit saada positiivisen tuloksen jo oletettuna kuukautisten alkamispäivänä. Raskaustestin voi suorittaa mihin vuorokauden aikaan tahansa. Jos haluaa tehdä testin ennen oletettua kuukautisten alkamispäivää tai oletettuna alkamispäivänä, kannattaa testi tehdä aamuvirtsasta, jonka mahdollinen HCG-hormonipitoisuus on korkea. Paljon ennen kuukautisten oletettua alkamispäivää tehtävien testien riskinä on väärä positiivinen tulos, joka voi johtua esimerkiksi hyvin varhaisesta keskenmenosta.

Pregcheck-raskaustestiliuskaa käytettäessä testin tekemiseen tarvittavan määrän virtsaa voi kerätä joko testipakkauksen mukana tuleviin muovikuppeihin tai muuhun puhtaaseen astiaan ja imeyttää virtsan siitä testipuikkoon.

Huolehdi että testi on huoneenlämpöinen (15-30◦C). Upota testiliuska näytteeseen niin, että nuoli osoittaa näytettä kohti. Ota testiliuska pois näytteestä kolmen sekunnin kuluttua ja aseta tasaiselle, puhtaalle, kuivalle ja imukyvyttömälle pinnalle. Älä anna testi kastua MAX-merkkiviivan yli, sillä silloin testi ei toimi oikein.

Positiivinen tulos on luettavissa noin minuutin kuluttua, mutta negatiivisen tuloksen varmistamiseksi tulee odottaa kolme minuuttia. Testitulos on luettava viimeistään 5 minuutin kuluessa.

Raskaustestin tuloksen tulkitsemisessa on tärkeää noudattaa ohjeita ja niissä annettua viiden minuutin lukuaikaa. Viiden minuutin kuluaika on annettu siksi että tuon viiden minuutin jälkeen testin tulos voi muuttua virheelliseksi. Viiden minuutin lukuaika johtuu yksinkertaisesti siitä että testi tehdään kotioloissa, eikä steriileissä laboratorio-olosuhteissa ja virtsanäyte ei ole puhdasta virtsaa vaan se sisältää luontaisesti erilaisia epäpuhtauksia. Tämä sääntö koskee kaikkia virtsasta tehtäviä kotitestejä.

Positiivinen tulos

Sekä tarkistusalueelle (C) että testialueelle (T) muodostuu selvät värilliset viivat. Tämä tarkoittaa sitä että olet raskaana. Testiviivojen väri voi vaihdella, johtuen eri HCG-hormonipitoisuuksista. Testi-ikkunan värjäytyminen punertavaksi on myöskin normaalia, se johtuu virtsan koostumuksesta.

Negatiivinen tulos

Tarkastusalueelle ilmestyy vain yksi värillinen viiva. Testialueelle ei muodostu näkyvää viivaa. Tämä tarkoittaa sitä että raskautta/kohonnutta HCG-pitoisuutta ei ole havaittu.

Epäonnistunut testi

Värillistä viivaa ei näy lainkaan tai viiva näkyy ainoastaan testialueella, mutta ei tarkistusalueella. Tee testi uudelleen käyttämällä uutta testipuikkoa. Jos testi epäonnistuu jälleen, ota yhteyttä jälleenmyyjään tai valmistajaan.

Usein raskaustestien tuloksista puhuttaessa tulee esiin termi ”haamuviiva” tai ”viivan paikka”, jolla tarkoitetaan testi-ikkunasta heikosti erottuvaa erittäin vaaleaa viivaa. Legenda haamuviivasta johtuu täysin testin teknisistä ominaisuuksista sillä testi-ikkunan alueella pitää olla kohta johon mahdollinen positiivisen tuloksen viiva ilmestyy. Tämä kohta on käsitelty HCG-hormonin tiettyyn pitoisuuteen reagoivalla aineella, joten se muuttuu punasävyiseksi jos hormonitaso on riittävä.

Positiivinen tulos on selkeä eikä sitä voi sekoittaa haamuun. Jos tuloksesi epäilyttää kannattaa testi tehdä uudelleen 48 tunnin kuluttua, jolloin mahdollisesti HCG-tasosi on noussut korkeammaksi.

-

Lisätietoja
Gluteeniton tuoteEi
Sokeriton tuoteEi
Vegaaninen tuoteEi
Kirjoita arvostelu
Arvostele:Pregcheck raskaustestiliuskat 2 kpl
Arvosana
Copyright © 2018 Urjalan Makeistukku Oy