Back to Top

Pelastetaan Pääsiäissuklaat

Pelastetaan Pääsiäissuklaat

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

PELASTETAAN PÄÄSIÄISSUKLAAT

Auta meitä vähentämään Suomen ruokahävikkiä! Nyt on aika pelastaa pääsiäissuklaat hävikiltä! Ole ympäristösankari ja auta meitä pelastamaan nämä valmistajilta pääsiäissesongista ylijääneet tutut suklaat nyt huikein alennuksin!

Miksi näin?

Suomalaisen suuhun uppoaa vuodessa keskimäärin 7 kiloa suklaata. Suklaa on tärkeässä osassa suomalaisen joulun lisäksi pääsiäisen vietossa. Pandan, Fazerin ja Maraboun suklaat ovat perinteisesti olleet osa pääsiäisen juhlapöytiä. Jotta makeisvalmistaja voi olla varma, että suklaata riittää jokaiselle pääsiäiseksi, voi sitä toisinaan jäädä myytäväksi myös sesongin jälkeen. Nyt kävi näin. Me haluamme pelastaa nämä pääsiäissuklaat kanssasi.

“Nyt suomalaisilla kuluttajilla on merkittävän ilmastoteon lisäksi mahdollisuus säästää rahaa herkkuostoksissa. Myymme nämä pääsiäisherkut kuluttajille jopa 80% alennuksilla verkkokaupassamme. Myynnissä olevat pääsiäissuklaat ehtii kyllä hyvin nauttia, sillä parasta ennen päiväykset ovat pääosin vasta loppuvuonna 2021, kertoo Urjalan Makeistukun toimitusjohtaja Matti Tuominen.

Copyright © 2018 Urjalan Makeistukku Oy