Back to Top

Perfect Fit Healthy Joints XS/S makupala koirille 110g

Alennushinta 1,00 € Normaali hinta 2,50 €
Varastossa
SKU
mar8137

Maukkailla Perfect Fit™ makupaloilla on terveyshyötyjä. Ne on kehitetty koirille niiden liikkumisen ja käyttäytymisen erityisominaisuudet sekä ravitsemukselliset tarpeet huomioiden.

Tärkeimmät hyödyt:

  • Tukee nivelten liikkuvuutta
  • Maukkaat suupalat kulkevat helposti mukana
  • Lisätty kondroitiinia ja glukosamiinia, joka auttaa niveliä pysymään hyvinvoivina
  • Ei lisättyä sokeria, ei keinotekoisia väriaineita
  • Kätevät pakkauskoot kaikenkokoisille koirille

Auta meitä vähentämään Suomen ruokahävikkiä! Parasta ennen päiväys on valmistajan antama vähimmäissäilyvyysaika eli ns. laatutakuuaika tuotteelle. Päiväyksen jälkeenkin ruoka voi olla täysin syöntikelpoista. Ostamalla tämän tuotteen - säästät rahaa, vähennät ruokahävikkiä ja pienennät ympäristökuormitusta.

Täydennysrehua aikuisille koirille. Koostumus: viljaa, liha- ja eläinperäisiä tuotteita (josta 0.14% kondroitiinisulfaattia ja 9% kanaa), rasvoja ja öljyjä,kivennäisiä, nilviäisiä ja äyriäisiä (josta 1.52% glukosamiinia). SRavintoainekoostumus (%): Valkuaista: 22.0 Rasvapitoisuus: 26.0 Epäorgaaninen aines: 11.0 Raakakuituja:0.50 Muuntokelpoista energiaa: 441 kcal/100 g. SLisäaineita per kg: Hapettumisenestoaineet ja väriaineet Ravintopitoisia lisäaineita: A-vitamiinia: 21683 KY, D₃-vitamiinia:1852 KY, Kupari (Kuparisulfaatti, pentahydraatti): 9.6 mg, Jodi (Kaliumjodidi): 2.4 mg, Rauta (Rauta(II)sulfaatti, monohydraatti): 14.7mg, Mangaani (Mangaanisulfaatti, monohydraatti): 17.3 mg, Sinkki (Sinkkisulfaatti, monohydraatti): 86.4 mg

Lisätietoja
LisätietojaParasta ennen / Bäst före 14.3.2021
Gluteeniton tuoteEi
Sokeriton tuoteEi
Vegaaninen tuoteEi
ValmistajaMars
Kirjoita arvostelu
Arvostele:Perfect Fit Healthy Joints XS/S makupala koirille 110g
Arvosana
Copyright © 2018 Urjalan Makeistukku Oy