Back to Top

Perfect Fit Adult 1+ kana Kissanruoka 750g

Alennushinta 3,50 € 4.67 €/kg Normaali hinta 6,19 € 8.25 €/kg
Varastossa
SKU
3227

Perfect Fit Adult kana Kissanruoka 750g

Kana-riisipohjainen kuivaruoka täysikasvuisille kissoille, pitää ihon, turkin ja virtsatiet kunnossa ja vahvistaa hampaita ja ikeniä. Perfect Fit Adult on kehitetty täysikasvuisille ja eloisille kissoille, joka sisältää vain laadukkaita raaka-aineita. Kana-riisipohjainen kuivaruoka on helposti sulavaa ja imeytyvää. Se sisältää ihoa ja turkkia hoitavia biotiinia, sinkkia ja omega-6-rasvahappoja.

Auta meitä vähentämään Suomen ruokahävikkiä! Saatavilla verkkokaupassamme, ei myymälässä. Parasta ennen päiväys on valmistajan antama vähimmäissäilyvyysaika eli ns. laatutakuuaika tuotteelle. Päiväyksen jälkeenkin ruoka voi olla täysin syöntikelpoista. Ostamalla tämän tuotteen - säästät rahaa, vähennät ruokahävikkiä ja pienennät ympäristökuormitusta!

Täysrehua aikuisille kissoille. Koostumus: kuivattu siipikarjanliha (rasvaa poistettu) (mm. 19% kanaa), kokonainen maissi, eläinproteiini (kuivattu), vehnägluteeni, eläinrasva, maissijauho, kuivattu viljaproteiini, riisi (4%), hydrysoitu maksa, hydrolysoitu siipikarjaproteiini, työstetty naudan- ja sianlihaproteiini, kuivattu juurikaskuitu, natriumkloridi, kaliumkloridi.
Lisätietoja
Pakkauksen paino0.7500
LisätietojaParasta ennen / Bäst före 27.1.2020
Gluteeniton tuoteEi
Sokeriton tuoteEi
Vegaaninen tuoteEi
ValmistajaMars
Kirjoita arvostelu
Arvostele:Perfect Fit Adult 1+ kana Kissanruoka 750g
Arvosana
Copyright © 2018 Urjalan Makeistukku Oy