Back to Top

Meira Kulta Katriina tumma paahto suodatinkahvi 450g ( kuljetusvaurioinen )

Alennushinta 3,99 € 8.87 €/kg Normaali hinta 5,99 € 13.31 €/kg
Loppu varastosta
SKU
11764

Kulta Katriina Tumma Paahto suodatinjauhatuskahvi on aidosti tummapaahtoinen kahvi, joka sisältää maailman parhaita kahvilajikkeita. Paahtoaste 3 vähentää kahvin hapokkuutta ja tuo esiin uusia aromeja. Ammattitaidolla valmistetun Kulta Katriina Tumma Paahdon maku on pehmeä ja intensiivinen. 


Kulta Katriina Tumma Paahto -kahvi on Suomen tunnetuimpia ja myydyimpiä kahveja. Jos olet nauttinut TallinkSiljalla laivoilla kahvia, olet hyvin todennäköisesti juonut samaa Kulta Katriinaa. Kulta Katriinat valmistetaan Meiran kahvipaahtimossa Helsingin Vallilassa.


"Automarkettien kauppias se sanoo, ettei kahvista katetta saa. Se on soopaa se! Samaan aikaan kuitenkin ostellaan puolen miljoonan citymaasturi bemareita", tokaisi Urjalan Kalle taannoin. Oli niin tai näin, niin oikeassa Kalle oli. Kyllä kahvien hinnoissa tinkivaraa on ollut. :) Mutta nyt on Urjan halpaa!!


Erinomaisen hyvä Kulta Katriina -kahvi kotiin, mökille, työpaikan kahvihuoneeseen tai vaikkapa lahjaksi ystävälle.


Huom. Paketti on kuljetusvaurioinen. Pakkaus on saanut pienen kolhun tai viillon pakettiin ja näin ollen "ilmaantunut". Kahvipaketti ei siis ole enää kova kuin tiiliskivi. Kahvi ei kuitenkaan ole tästä moksiskaan, joten voit surutta keittää ja naattia Kulta Katriina-kahvia. Saatavilla verkkokaupasta, ei myymälässä. Max. 1 pakettia per asiakas.

Ainesosat: kahvi

Ingredienser: kaffe

Lisätietoja
Parasta ennenKuljetusvaurioinen
Gluteeniton tuoteEi
Sokeriton tuoteEi
Vegaaninen tuoteEi
Nettopaino0.450000
Kirjoita arvostelu
Arvostele:Meira Kulta Katriina tumma paahto suodatinkahvi 450g ( kuljetusvaurioinen )
Arvosana
Copyright © 2024 Urjalan Makeistukku Oy