Uusi Ale! Leader Raw Chocolate Blueberry & Lingonberry raakasuklaa 80g Näytä suurempana

Leader Raw Chocolate Mustikka-Puolukka raakasuklaa 80g x 16kpl

Parasta ennen 31.10.2017

Leader Raw Choco Blueberry & Lingonberry marjainen mustikka-puolukka raakasuklaa. Leader Raw Chocon raakasuklaat sisältävät 70 % kaakaota ja hurmaavat täyteläisellä maullaan. 

Leaderin Raw Choco -raakasuklaat valmistetaan paahtamattomista Criollo -kaakaolajikkeen (Peru tai Ecuador) luomupavuista. Criolloa pidetään yhtenä maailman parhaimpana ja arvokkaimpana kaakaolajikkeena.

Jos et ole tottunut raakasuklaan makuun, sinun on helppo aloittaa Leaderin Raw Choco -sarjasta, joka valmistetaan Toholammilla, Suomessa.

Huom. Suklaalevy on herkkä katkeamaan matkalla. Parasta ennen 31.10.2017. Parasta ennen päiväys on valmistajan antama vähimmäissäilyvyysaika eli takuuaika että tuote säilyttää saman laadun kuin valmistushetkellä. Päiväyksen jälkeenkin ruoka voi olla täysin syöntikelpoista. Ostamalla tämän tuotteen - säästät rahaa, vähennät ruokahävikkiä ja edistät entistä kestävämpää ympäristöä.

Lisätietoja

9,00 €

-87.5%

72,00 €

0,56 € / kpl

Lisätietoja

Ainesosat: Hienoa 70 % tummaa suklaata* (kaakaomassa*, ruokosokeri*, kaakaojauhe*, emulgointiaine (soijalesitiini)), kuivattuja marjoja (puolukka 1,8%, mustikka 1%).  *Luomu.

Tummassa suklaassa kaakaota min. 70%.

Saattaa sisältää pieniä määriä maapähkinää, pähkinöitä, seesaminsiemeniä ja maitoa.

Leaderin suklaa on valmistettu Criollo-lajikkeen luomu raakakaakaosta (Peru tai Ecuador), jota ei ole paahdettu.

Säilytetään kuivassa ja viileässä.

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös näitä: