Ale! Juicee Gummee Vaahtosienet 150g x 22pss Näytä suurempana

Juicee Gummee Vaahtosienet 150g x 22pss

Parasta ennen 20.12.2017

Vaahtosienet ovat maultaan taivaallisia ja rakenteeltaan nerokkaan simppeleitä.

Juicee Gummee on nuorekas erimakuisten ja –muotoisten hedelmämakeisten brändi. Valikoimassa on korkealaatuisia ja herkullisia makeisia, jotka sisältävät aitoja hedelmämehuja.

Edulliset Juicee Gummee pussit sopivat vaikkapa kahvilan, kioskin, huvipuiston tai kirpputorin oheismyyntiin tai urheiluseuran varainhankintaan. 1,50 €/pss ulosmyyntihinnalla jättää katetta jopa 63%!

Makeistukun oma maahantuonti takaa laadun ja edullisen hinnan. Ei välikäsiä!

Parasta ennen 20.12.2017. Parasta ennen päiväys on valmistajan antama vähimmäissäilyvyysaika eli takuuaika että tuote säilyttää saman laadun kuin valmistushetkellä. Päiväyksen jälkeenkin ruoka voi olla täysin syöntikelpoista. Ostamalla tämän tuotteen - säästät rahaa, vähennät ruokahävikkiä ja edistät entistä kestävämpää ympäristöä.

Lisätietoja

12,00 €

-63.7%

33,05 €

0,55 € / pss

Lisätietoja

Ainesosat: glukoosisiirappi, sokeri, vesi, liivate, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), rypälemehutiiviste 1,25%, kosteudensäilyttäjä (sorbitoli), sakeuttamisaine (pektiini), värit (titaanidioksidi), aromit, pintakäsittelyaineet (kookosöljy, karnaubavaha), mustaporkkanamehutiiviste (*1,25% hedelmätiivisteet = 5% hedelmämehua). 

Säilytä kuivassa ja viileässä. Suojaa tuote suoralta auringonvalolta.

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös näitä: