Back to Top

Mainiot Mopoautot 1kg

Alennushinta 1,99 € 1.99 €/kg Normaali hinta 6,90 € 6.90 €/kg
Varastossa
SKU
mak145406

Ostimme 20000 kilon erän irtokarkkeja, joiden pakkaus vaihtuu! Tämä erä oli vaarassa tulla poisheitetyksi, mutta me halusimme pelastaa sen ruokahävikiltä sinun kanssa!

Mauto, moppe, rakkaalla kaaralla on monta nimeä. Mainiot Mopoautot kaarsivat ryminällä Urjalaan! Nämä miedosti kirpeän hedelmäiset Mopoautot ovat nousseet lyhyessä ajassa suosituimmiksi makeisiksi! Ei kovia, ei pehmeitä vaan vaan sopivan sitkeitä viinikumimakeisia nyt tukkuhintaan!

  • Tehtaan alkuperäinen tukkupakkaus ( 1kg )
  • Suoraan tehtaalta ilman välikäsiä
  • Vain Makeistukusta!

Auta meitä vähentämään Suomen ruokahävikkiä! Saatavilla verkkokaupastamme, ei myymälässä. Parasta ennen päiväys on valmistajan antama vähimmäissäilyvyysaika eli ns. laatutakuuaika tuotteelle. Päiväyksen jälkeenkin ruoka voi olla täysin syöntikelpoista. Ostamalla tämän tuotteen - säästät rahaa, vähennät ruokahävikkiä ja pienennät ympäristökuormitusta!

Aineosaluettelo: sokeri, glukoosi-fruktoosisiirappi, livate (sika), happo (omena, etikka), happamuudensäätöaine (E350), luonnolliset aromit, luonnollinen sitruuna-aromi, väriaineet (karamel, kurkumiini), tiivisteet (bataatti, porkkana, spiruliina, saflori).

Lisätietoja
Nettopaino1.0000
LisätietojaParasta ennen / Bäst före 19.9.2020
Kirjoita arvostelu
Arvostele:Mainiot Mopoautot 1kg
Copyright © 2018 Urjalan Makeistukku Oy