Back to Top

Lumme Lattia Puhdistusliinat Sitruunasuopa 15 kpl

2,40 € 8.00 €/kg
Varastossa
SKU
lum193

Lattia Puhdistusliinat

Kosteat Lumme lattia puhdistusliinat on ratkaisu nopeaan, helppoon ja tehokkaaseen lattiapuhdistukseen. Toiminnallinen rakenne kerää tehokkaasti pölyä ja likaa sekä poistaa tahrat. Tuotteessa on raikas sitruunan tuoksu. Kertakäyttöinen.

Käyttöohje: Avaa pakkaus vetämällä etupuolen sulkijatarrasta ja ota liina ulos. Voidaan käyttää mopilla tai ilman. Heitä liina käytön jälkeen kotitalousjätteeseen. Sulje pakkaus huolellisesti jotta liinat eivät kuivu.

Luonnollinen ja uusiutuva. Liinat on valmistettu 100 % selluloosasta – puhtaasta luonnontuotteesta!

Alhaisemmat hiilidioksidipäästöt. Materiaalin hiilidioksidipäästöt ovat alhaisemmat kuin fossiilisista lähteistä tehdyillä vaihtoehtoisilla materiaaleilla.

Bra Miljöval-merkki. Tuote täyttää Ruotsin luonnonsuojeluliiton (Naturskyddsföreningen) korkeat ympäristö- ja ympäristömerkkivaatimukset.

Kierrätä pakkaus muovina tai energiajakeena.

Pakkaus sisältää 15 kpl

Sopii kaikille lattiapinnoille!

Aqua, Alcohol, Phenoxyethanol, Isopropyl alcohol, Tetrasodium glutamate diacetate, Coco-glucoside, Caprylyl/capryl glucoside, Trisodium nitrilotriacetate, Parfum, Potassium tallate, Citric acid, Potassium carbonate, Sodium sulfate, Tall oil acid, Potassium hydroxide
 

 

Lisätietoja
Gluteeniton tuoteEi
Sokeriton tuoteEi
Vegaaninen tuoteEi
Nettopaino0.300000
Kirjoita arvostelu
Arvostele:Lumme Lattia Puhdistusliinat Sitruunasuopa 15 kpl
Arvosana
Copyright © 2024 Urjalan Makeistukku Oy