Back to Top

Lil Nitro maailman tulisin nallekarkki 3g

Alennushinta 12,90 € 4,300.00 €/kg Normaali hinta 14,90 € 4,966.67 €/kg
Loppu varastosta
SKU
11709

Haluatko kokea todellisen tulikokeen? Haluatko testata kestävyyttäsi ja todistaa olevasi mies tai nainen, joka pystyy käsittelemään maailman tulisinta nallekarkkia? Tervetuloa Lil' Nitro Nallekarkin maailmaan!


Tämä ei ole mikä tahansa tavallinen nallekarkki - tämä on SAAKELIN VAHVA KARHU, joka herättää henkiin sisäisen macho fantasticon! Jokainen nallekarkki on pakattu hienoon rasiaan ja se näyttää ja tuoksuu tavalliselta nallekarkilta, mutta älä anna sen pettää sinua! Lil' Nitro Nallekarkki sisältää chiliuutetta, joka on peräisin Carolina Reaper -chilistä, ja sen Scoville-mittari nousee käsittämättömään 9 miljoonaan yksikköön. Se on noin 900 kertaa tulisempi kuin jalapeño - voit vain kuvitella millainen tulimyrsky suussasi tulee olemaan!


Tämä nallukka ei ole heikkohermoisille. Jos olet yksi niistä, jotka rakastavat tulisia ruokia ja haasteita, Lil' Nitro Nallekarkki on juuri sinua varten. Mutta muista, että pidät ses poissa lasten, eläinten ja ihmisten ulottuvilta, joilla on terveysongelmia. Älä missään nimessä koske nalleen, sillä sen jälkeen kätesi saattavat levittää sitä edelleen.


Lil' Nitro Nallekarkin Challenge on todellinen testi kestävyydelle. Laita nallekarkki suuhusi ja imettele sitä kaksi minuuttia. Sitten voit pureskella ja niellä sen, mutta älä juo tai syö mitään viiteen minuuttiin sen jälkeen. Haasta ystäväsi tai kokeile itse, kuka kestää pidempään. Jos olet voittaja, voit todistaa olevasi todellinen tulisuu!


Tilaa Lil' Nitro Nallekarkki jo tänään ja valmistaudu kohtaamaan tulinen haaste! Jokainen rasia sisältää yhden Nallekarkin, joka painaa kolme grammaa. Älä jätä tätä tilaisuutta väliin - ota haaste vastaan!

Ainesosat: Maissisiirappi, sokeri, vesi, gelatiini (siasta ja lehmästä), sitruunahappo, luonnollinen ja keinotekoinen maustaminen, 9 miljoonaa she/chiliuute, punainen 40 (E129), natriumbentsoaatti, kookosöljy, Karnaubavaha, E129. Tarkista aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta.


Varoitus! Tämä tuote on erittäin tulinen ja se saattaa aiheuttaa iho ja/tai suu ärsytystä. Tuote on tarkoitettu vain aikuisille ja se tulee pitää pois lasten ja eläinten ulottuvista. Tuote sisältää erittäin paljon tulista chiliuutetta. Tuotetta pitää käsitellä ja käyttää erittäin varovasti.


Ingredienser: Majssirap, socker, vatten, gelatin (från gris och ko), citronsyra, naturlig och artificiell smaksättning, 9 miljoner she/chiliextrakt, röd 40 (E129), natriumbensonat, kokosolja, Carnaubavax, E129. Kontrolleri alltid produktinformationen på originalförpackningen.


Varning! Denna produkt är extremt varm och kan orsaka hud- och/eller munirritation. Produkten är endast avsedd för vuxna och bör förvaras utom räckhåll för barn och djur. Produkten innehåller mycket hot chili-extrakt. Produkten ska hanteras och användas med stor försiktighet.

Ravintoarvot / Näringsinnehåll per 100g:

Energia / Energi 500 kcal

Rasvaa / Fett 0 g

Josta tyydyttynyttä / Varav mättat 0 g

Hiilihydraatteja / Kolhydrater 0 g

Josta sokereita / Varav socker 0 g

Proteiinia / Protein 0 g

Suolaa / Salt 0 g

Lisätietoja
Gluteeniton tuoteEi
Sokeriton tuoteEi
Vegaaninen tuoteEi
Nettopaino0.003000
Kirjoita arvostelu
Arvostele:Lil Nitro maailman tulisin nallekarkki 3g
Arvosana
Copyright © 2021 Urjalan Makeistukku Oy