Ale! Whiskas Junior Siipikarja&Lihalajitelma kastikkeessa 100g x 12pss Näytä suurempana

Whiskas Junior Siipikarja&Liha kastikelajitelma 100g x 12pss

Parasta ennen 23.4.2017

12 vastustamatonta Whiskas Junior kastikeateriaa sisältävä lajitelmapakkaus kissanpennuille. Kastikeaterialajitelma sisältää 3 x Siipikarjaa, 3 x Kaniinia sekä 3 x Ankkaa ja 3 x Lammasta -annospussia.

Whiskas Junior kastikelajitelma tarjoaa kissallesi herkullisia makuja kätevissä annospusseissa. Ne ovat myös terveellisiä ja täyttävät 100 % kissasi päivittäiset ravintotarpeet, kun ruokit ohjeiden mukaan.

Whiskas -annospussiateriat valmistetaan nyt kaikkien aikojen parhailla kissojen makuun kehitetyillä Whiskas -resepteillä. Ateriat maistuvat aina vasta-avatun tuoreilta ja tuoksuvat houkuttelevilta. Ne ovat täynnä kissojen tarvitsemia ravintoaineita eivätkä sisällä keinotekoisia aromi- tai säilöntäaineita.

Parasta ennen 23.4.2017

Lisätietoja

2,99 €

-28.8%

4,20 €

0,25 € / pss

Lisätietoja

Täysrehua kissanpennuille. Siipikarjaa koostumus: lihaa ja eläinperäisiä tuotteita (josta 4% siipikarjaa), viljaa, rasvoja ja öljyjä, kivennäisiä, kasviperäisiä tuotteita. Jänis koostumus: lihaa ja eläinperäisiä tuotteita (josta 4% jänistä), viljaa, rasvoja ja öljyjä, kivennäisiä, kasviperäisiä tuotteita. Ankkaa koostumus: lihaa ja eläinperäisiä tuotteita (josta 4% ankkaa), viljaa, rasvoja ja öljyjä, kivennäisiä, kasviperäisiä tuotteita. Lammasta koostumus: lihaa ja eläinperäisiä tuotteita (josta 4% lammasta), viljaa, rasvoja ja öljyjä, kivennäisiä, kasviperäisiä tuotteita.

Ravintoainekoostumus (%): Valkuaista: 8.5 / Rasvapitoisuus: 7.2 / Epäorgaaninen aines: 2 / Raakakuituja: 0.3 / Kosteutta: 80 / Kalsiumia: 0.3. Lisäaineita/kg kaikissa: ravintopitoisia lisäaineita: B1-vitamiinia 30 mg, D3-vitamiinia 400 ky, E-vitamiinia 20 mg, vedetön kalsiumjodaatti 0,5 mg, kupari (ii)-sulfaatti pentahydraatti 10 mg, rautasulfaatti monohydraatti 53 mg, mangaani (ii)-sulfaatti monohydraatti 10 mg, sinkkisulfaatti monohydraatti 70,4 mg.

Pakkauksen todellinen paino 1,35kg

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös näitä: