Back to Top

Konetiskitabletti Sun 40 kpl All-in-1 Lemon

5,50 € 7.86 €/kg
Varastossa
SKU
11969

Sun All-in-1 -konetiskiaine pesee tehokkaasti pois pinttyneetkin tahrat, poistaa rasvan ja estää kalkkisaostumia muodostumasta. Puhdasta jo yhdellä pesulla! Sun All-in-1 -konetiskitabletti sisältää astianpesuaineen lisäksi huuhtelukirkasteen ja astianpesukonesuolan. Eli se pitää huolta myös astianpesukoneestasi – tämä kaikki yhdessä tabletissa! Sun All-in-1 Lemon -konetiskitabletilla on ympäristömerkki. Sun All-in-1 Lemon -konetiskitabletti on tehokas jo lyhytohjelmissa ja eko-ohjelmien alhaisemmissa lämpötiloissa: ei tarvetta huuhtelulle, mikä tarkoittaa pienempää energiankulutusta ja pienempää vedenkulutusta. Muita konetiskiaineita saatat joutua täydentämään muilla tuotteilla, Sun All-in-1 Lemon -konetiskitabletti tekee kaiken työn yhdellä tabletilla: rasvanpoisto, kalkinpoisto, astianpesukonesuola ja huuhtelukirkaste. Sun All-in-1 Lemon -konetiskitabletti on uskomattoman helppokäyttöinen. Sen kääre on vesiliukoinen, joten sitä ei tarvitse poistaa. Aseta vain tabletti astianpesukoneen pesuainelokeroon ja valitse astianpesuohjelma. Sun All-in-1 Lemon -konetiskitabletti on fosfaatiton ja valmistettu Ranskassa tehtaalla, joka investoi vihreämmän tulevaisuuden puolesta. Pakkaus on suljettavissa jokaisen käytön jälkeen, mikä suojaa kapseleita kosteudelta. Sun elää innovaatiosta ja haluaa edistää kestävää elämäntapaa. Haluamme että tuotteemme ovat tehokkaita, mutta eivät rasita ympäristöä. Yli 50 vuoden ajan, vuodesta 1965 alkaen, Sun on kehittänyt tuotteitaan entistä paremmiksi, jotta ne toimivat moitteettomasti ja takaavat parhaan pesutuloksen myös alhaisissa pesulämpötiloissa ja lyhytohjelmissa. Näin sinä pystyt säästämään vettä ja energiaa. Innovatiivisten Sun-tuotteiden avulla pidät parempaa huolta astioistasi ja myös pesukoneestasi. Ei siis ole sattumaa, että Sun on tuotemerkki, johon ihmiset luottavat – niin Suomessa kuin maailmalla.

Suositeltu annostus: 1 tabletti pesua kohden Laita tabletti annostelulokeroon. Vältä käsittelyä märillä käsillä. Säästät vettä, vähennät energiankulutusta ja vesistöjen saastumista, kun valitset matalan lämpötilan ohjelman (45 °C tai 50 °C), peset täysiä koneellisia ja käytät suositeltua annostusta. Ei tarvetta lisätä suolaa tai huuhtelukirkastetta; tabletti hoitaa niiden tehtävät. Erittäin kovan veden alueilla (>35°FH) suositellaan Sun astianpesukonesuolan lisäämistä. Puhdista suihkuvarret säännöllisesti ja varmista, että ne pääsevät pyörimään vapaasti. Laita astianpesukoneeseen vain konepesun kestäviä materiaaleja – ei puuta, hopeaa, alumiinia, tinaa, kuparia, antiikkia, käsin maalattua keramiikkaa tai tiettyjä muoveja. Sulje pakkaus aina käytön jälkeen ja säilytä tabletteja suojassa lämmöltä ja kosteudelta parhaan pesutuloksen saamiseksi.

SISÄLTÖ: 5-15%: 5-15%: Happeen perustuvaa valkaisuainetta <5%: Polykarboksylaatteja, Ionittomia tensidejä, Fosfonaattia, Entsyymejä, Hajustetta.

Lisätietoa ainesosien inci-nimistä: https://ec.europa.eu/growth/tools-databases/cosing/index.cfm?fuseaction=search.simple

Lisätietoja
Gluteeniton tuoteEi
Sokeriton tuoteEi
Vegaaninen tuoteEi
Nettopaino0.700000
Kirjoita arvostelu
Arvostele:Konetiskitabletti Sun 40 kpl All-in-1 Lemon
Arvosana
Copyright © 2024 Urjalan Makeistukku Oy