Back to Top

Karkkipäivä

Makeistukussa karkkipäivä on joka päivä

Kaikki meistä varmasti muistavat lapsuudestaan sen päivän, jota odotettiin innolla - karkkipäivän! Karkkipäivä ei ole ainoastaan lasten ja nuorten juttu, vaan me kaikki saamme välillä herkutella ja hullutella karkeilla! Karkkipäivä voi olla hyvä viikon piristys myös aikuisille.

Karkkipäivä kerran viikossa tutkitusti herkuttelu silloin tällöin lisää terveyttä. Mieli voi nimellisesti järkkyä, jos ei pääse joskus herkuttelemaan! Karkkipäivä tuo tähän helpotuksen. Nykypäivän terveellinen ruokavalio on oltava joustava. Tässä tavallinen arkiruoka ja herkut vaihtelevat. Herkuttelu kuuluu jokapäiväiseen kulttuuriimme ja juhlahetkiin. Satunnaisella herkutteluilla on mieltä parantava vaikutus ja voima. Pelkästään lempisuklaan tai lempikarkin ostaminen voi vaikuttaa mielihyvän kokemuksia.

Karkkipäivä 

KARKKIPÄIVÄ VIIKOSSA SOPII KAIKILLE

Karkit ja muut makeiset olivat ennen harvinaista herkkua, joten makeisia päästiin maistelemaan vain muutaman kerran vuodessa. Nykyisin valinnanvaraa onkin paljon enemmän, joka tuo mahdollisuuksia valita omat suosikkinsa karkkipäivää varten. Makeistukun laajasta valikoimasta löydät varmasti suosikki irtokarkit, lakritsit, suklaat ja salmiakit.

Kaikkien herkkusuiden kannattaa aina muistaa huhtikuun 5. päivä jolloin vietetään kansainvälistä karkkipäivää. Monilla ihmisille makumieltymykset vaihtelevat. Osalle lakritsi on ainoa oikea kun toiset tykkäävät ennemmin suklaisista herkuista. Mikä ikinä suosikkisi onkaan, niin huhtikuun alussa voi viettää hyvin mielin karkkipäivää oikein kansainvälisesti.

 

MAKEISTUKUSTA PELASTUS KARKKIPÄIVÄÄN

Omien herkkujen tilaaminen tulevia karkkipäiviä varten Urjalan Makeistukun verkkokaupasta on helppoa ja vaivatonta. Verkkokauppamme laajasta valikoimasta on helppoa lisätä omat suosikkinsa omaan varastoon karkkipäivää varten.

Karkkipäivän herkkuja ei myöskään tarvitse odottaa liian kauaa. Verkkokauppamme toimitusaika on 2-4 arkipäivää. Makeistukun toimittamat herkut saat vaivattomasti kotiintoimituksena, sekä lähimpään toimipisteeseen ja myös Postin pakettiautomaattilokeroihin.

Suosikkiherkkunsa karkkipäivää varten kuten karkit, suklaat, salmiakit ja muut herkut saa tilattua netistä helposti sekä vaivattomasti kotimaisesta sekä luotettavasti verkkokaupastamme vaikka syrjäseuduille asti.

Copyright © 2021 Urjalan Makeistukku Oy