Back to Top

Karin havupuu-uutejuoma 600ml

5,50 € 9.17 €/kg
Varastossa
SKU
1833
Parasta ennen: 07.08.2025
  • Osta 10 tuotetta hintaan 4,90 € 8.17 €/kg kpl ja säästä 11%

Tutkittu Karin Havupuu-uutejuomaa on luomutuote länsirannikon männystä, jota on on valmistettu vuodesta 1975 Kari Herttuan kehittämän reseptin mukaisesti. Karin Havupuu-uutejuoma valmistetaan suomalaiseen perinnetietoon perustuvalla menetelmällä. 

Havupuu-uutejuoma on valmistettu täysin kotimaisesta länsirannikon männystä ja nyt se on myös virallisesti aito Luomu-tuote! Aloita aamusi heti heräämisen jälkeen lasillisella Karin Havupuu-uutejuomaa ja takaat päivällesi loistavan startin!

Ainesosat: Suomalainen lähdevesi ja suomalainen nuoren männyn kuori ja nila. 1 gramman valmistukseen on käytetty 0,3 grammaa männyn kuorta ja nilaa. Sopii kaikenikäisille. Juomaa voidaan nauttia sellaisenaan.

  • Luonnon oma terveysjuoma
  • Luomusertifioitu, tutkittu ja palkittu kotimainen havupuu-uutejuoma
  • Sopii päivittäiseen käyttöön

Päivittäinen käyttö: 1-4 dl päivässä. Sopii kaikenikäisille. Juomaa voidaan nauttia sellaisenaan. Aamulla ensimmäiseksi ja päivällä n. tunti ennen ruokailua. Säilytys: Avattuasi pullon, säilytä se korkilla suljettuna ja valolta suojattuna jääkaapissa. Käytä runsaan viikon sisällä. Suositeltua vuorokausiannosta ei tule ylittää, eikä tätä ravintolisää tule käyttää monipuolisen ravinnon korvikkeena. Ei lasten ulottuville. 

Dagligt intag: 1-4 dl per dag. lämplig för alla åldrar. Drycken kan konsumeras som den är. På morgonen först och på dagen ca en timme före måltid. Förvaring: Efter öppnandet av flaskan, förvara den stängd med korken och skyddad från ljus i kylskåp. Använd inom en vecka efter öppnandet. Den rekommenderade dagliga dosen bör inte överskridas, och detta kosttillskott ska inte användas som en mångsidig ersättning för måltider. Ute ur räckhåll för barn.

Ravintosisältö (100ml): 
Energiaa 6kJ/1 kcal
Rasvaa 0g
josta tyydyttyneitä rasvahappoja 0g 
Hiilihydraatteja 0,4g
josta sokereita 0g 
Proteiinia 0g 
Suolaa 2,2g *
* Tuote ei sisällä lisättyä suolaa. Suolan määrä on saatu laskennallisesti tuotteessa olevasta luontaisesta natriumista.

Näringsinnehåll (100 ml):
Energi 6 kJ/1 kcal
Fett 0 g
varav mättat fett 0 g
Kolhydrater 0,4 g
varav sockerarter 0 g
Protein 0 g
Salt 2,2 g*
* Produkten innehåller ingen tillsatt salt. Salthalten beräknas från naturligt natrium i produkten.
Lisätietoja
ValmistajaRavintorengas
Gluteeniton tuoteEi
Sokeriton tuoteEi
Vegaaninen tuoteEi
Nettopaino0.600000
Parasta ennen7.8.2025
Kirjoita arvostelu
Arvostele:Karin havupuu-uutejuoma 600ml
Arvosana
Copyright © 2024 Urjalan Makeistukku Oy