Back to Top

Hävikkiviikko 2019 - Urjalan Makeistukku mukana vähentämässä ruokahävikkiä

Valtakunnallinen Hävikkiviikko järjestetään tänä vuonna 9.-15.9.2019. Urjalan Makeistukku Oy on Hävikkiviikossa mukana monella tavalla!

Ruokaa heitetään turhaan roskiin satoja kiloja joka viikko kuluttajien tuijottaessa sokkona päiväysmerkintöjä. Myös monet meidän myymistämme poistoeristä oli vaarassa tulla poisheitetyiksi. Ruokahävikin vähentäminen on yksi parhaimmista ympäristöteoista, jonka voimme yhdessä tehdä. Meidän mielestä täysin syömäkelpoinen elintarvike on tarkoitettu syötäväksi – ei roskiin.

Ostamalla poistoeriämme - säästät rahaa, vähennät ruokahävikkiä ja edistät entistä kestävämpää ympäristöä. Poistoerissämme voi olla tuotteita, joissa on lyhyt parasta ennen päiväys tai se on jo ohitettu sekä tuotteita, jotka on poistettu myynnistä johtuen ylituotannosta, virheellisistä pakkausmerkinnöistä, pakkauskoon vaihtumisesta tai muista syistä johtuen.
Parasta ennen päiväys on valmistajan antama vähimmäissäilyvyysaika eli takuuaika että tuote säilyttää saman laadun kuin valmistushetkellä. Päiväyksen jälkeenkin ruoka voi olla täysin syöntikelpoista. Emme myy tuotteita, jotka on merkitty "viimeinen käyttöpäivä" -merkinnällä. 

Urjalanmakeistukku.fi verkkokauppa haluaa vähentää ruokahävikkiä Suomessa myymällä elintarvikevalmistajien, elintarvikkeiden maahantuojien ja elintarviketukkujen poistoeriä edullisesti netissä. Toivottavasti sinäkin kuulut niihin, jotka haluavat ostaa tuotteita ennennäkemättömän edullisesti ja samalla osallistua ruokahävikin vähentämiseen! 

Pelastamme Hävikkiviikolla Pandan kanssa 4000 kiloa pääsiäissuklaata - Lue lisää kuinka teemme sen!

Pelastetaan Pääsiäissuklaat

Lisätietoa Hävikkiviikosta: Hävikkiviikko

Haluatko tietää lisää kuinka me Makeistukussa vähennämme ruokahävikkiä?

Kerromme mielellämme lisää ruokahävikin vähentämisestä ja pienemmän ympäristökuormituksen puolesta. Osallistumme myös mielellämme haastatteluihin ruokahävikkiin liittyen.

Tehdään tästä yhdessä kaikkien aikojen Hävikkiviikko!
#hävikkiviikko #ruokahävikki #eiroskiin #vastuullisuus

Makein terveisin,
Urjalan Makeistukun hävikkilähettiläät

Lisätietoja antaa: 
Toimitusjohtaja Matti Tuominen, puh. 040 822 5342, matti.tuominen@urjalanmakeistukku.fi
Kaupallinen johtaja Timo Tuominen, puh. 050 500 1127, timo.tuominen@urjalanmakeistukku.fi

 

Copyright © 2024 Urjalan Makeistukku Oy