Back to Top

Haribo Colatutti 2,3kg

14,95 €
Varastossa
SKU
4102
HARIBO klassikko irtokarkki, herkullinen ja pehmeä Cola Nappar eli colanmakuinen tutti. Colanmakuinen- makeinen on yksi ehdoton klassikko ja näiden makeisten muoto on monelle tuttu lapsuudesta. Lieneekö tuotteen muoto syy niiden suureen suosioon. Colan-maku jaksaa miellyttää kaiken ikäisiä vuodesta toiseen. Maista myös hedelmä- ja salmiakkitutteja!

Ainekset: Glukoosisiirappi, sokeri, liivate, rypälesokeri, happo: sitruunahappo, paahdettu sokeri, aromi, kasvisöljy: kookos, palmunydin, pintakäsittelyaine: mehiläisvaha valkoinen ja keltainen, karnaubavaha. Gluteeniton*, Laktoositon/maidoton*, Liivatetta peräisin siasta *Huomioithan: Nämä tuotteet on valmistettu ilman että niihin on lisätty gluteenia. Tuotteidemme tuotannossa, kuljetuksessa ja varastoinnissa käsitellään kyseistä raaka-ainetta ja siksi tuote saattaa sisältää sitä vähäisiä määriä. Kehitämme tuotteidemme koostumusta säännöllisesti, mikä voi aiheuttaa muutoksia resepteihin ja siksi pyydämme teitä kiinnittämään huomiota kussakin pakkauksessa oleviin ainesosiin. Pakkauksen todellinen paino 2,4kg.

Ingredienser: Glukossirap; socker; gelatin; druvsocker; syra: citronsyra; karamelliserat socker; arom; palmolja; ytbehandlingsmedel: bivax vitt och gult, karnaubavax. Kan innehålla spår av VETE.

Glucose syrup; sugar; gelatine; dextrose; acid: citric acid; caramelized sugar; aroma; palm oil; coating: beeswax white and yellow, carnauba wax. May contain traces of WHEAT.

Lisätietoja
Gluteeniton tuoteEi
Sokeriton tuoteEi
Vegaaninen tuoteEi
ValmistajaHaribo
Kirjoita arvostelu
Arvostele:Haribo Colatutti 2,3kg
Arvosana
Copyright © 2018 Urjalan Makeistukku Oy