Back to Top

Fitfarm Vahva ZMAC mineraalivalmiste 60 tablettia

Alennushinta 0,99 € Normaali hinta 11,90 €
Varastossa
SKU
fit3227

FitFarm Vahva ZMAC Mineraalivalmiste on sinkkiä, magnesiumia, kalsiumia sekä B6-vitamiinia sisältävä kivennäis- ja hivenainevalmiste.

Trendikäs ZMAC kivennäis- ja hivenainevalmiste sisältää hyvän jakauman tärkeitä mineraaleja: sinkkiä, magnesiumia, kalsiumia sekä B6-vitamiinia. ZMA-valmisteet ovat erityisen suosittuja urheilijoiden keskuudessa.

Auta meitä vähentämään Suomen ruokahävikkiä! Toimitamme väh. 2 purkkia per tilaus. Parasta ennen päiväys on valmistajan antama vähimmäissäilyvyysaika eli ns. laatutakuuaika tuotteelle. Päiväyksen jälkeenkin ruoka voi olla täysin syöntikelpoista. Ostamalla tämän tuotteen - säästät rahaa, vähennät ruokahävikkiä ja pienennät ympäristökuormitusta!

Ainesosat:

Magnesium (magnesiumtauraatti, -sitraatti, -biglysinaatti), kalsiumsitraatti, emulgointiaineet (natriumkarboksimetyyliselluloosa, difosfaatit, polyvinyylipyrrolidoni, hydroksipropyylimetyyliselluloosa), kalsiumsitraatti, maltodekstriini, pintakäsittelyaine (rasvahappojen natrium-, kalium- ja kalsiumsuolat), paakkuutumisenestoaine (piidioksidi), sinkkisitraatti, B6-vitamiini.

Ravintoaineet / vuorokausiannos (2-3 tablettia/ 2x vuorokaudessa)
Magnesiumia (mg) 300-450 (80-120 %*)
Kalsiumia (mg) 300-450 (37,5-56 %*)
Sinkkiä (mg), 20-30 (200-300 %*)
B6-vitamiinia (mg) 2-3 (143-214 %*)
* = %-osuus vuorokautisen saantisuosituksen vertailuarvosta

 

Käyttö:

Suositeltu vuorokausiannos aikuisille on 2-3 tablettia kaksi kertaa päivässä runsaan nestemäärän kera. Ota annos erityisesti illalla.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua vuorokausiannosta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Lisätietoja
LisätietojaParasta ennen / Bäst före 31.8.2020
Gluteeniton tuoteEi
Sokeriton tuoteEi
Vegaaninen tuoteEi
ValmistajaFAST
Kirjoita arvostelu
Arvostele:Fitfarm Vahva ZMAC mineraalivalmiste 60 tablettia
Arvosana
Copyright © 2018 Urjalan Makeistukku Oy