Back to Top

Fitfarm Pudding Vanilja proteiinivanukasjauhe 500g

Alennushinta 3,50 € 7.00 €/kg Normaali hinta 18,90 € 37.80 €/kg
Varastossa
SKU
fit002

FitFarm Pudding Vanilja on runsaasti laadukasta proteiinia sisältävä, vähäsokerinen vanukasjauhe herkutteluun tai välipalaksi. Herkullinen runsasproteiininen vanukas syntyy helposti sekoittamalla jauhe kylmään maitoon ja antamalla seoksen sakeutua muutaman minuutin. 

Hiilihydraatit HDP:stä Tuotteen hiilihydraatit tulevat HDP:sta (Hydroxypropyl distarch phosphate). Sen avulla keho käyttää tehokkaammin rasvahappoja energiaksi, alentaa kolesterolia ja veren triglyseriinipitoisuutta sekä lisää energiankulutusta levossa. HDP kuluttaa enemmän energiaa kuin antaa ja sen hiilihydraatit eivät varastoidu rasvana.

Käyttö: Sekoita 2 mitallista (40 g) 2,5 dl:aan vettä tai maitoa.

Tämä erä saatavilla vain verkkokaupastamme, ei myymälässä. Parasta ennen päiväys on valmistajan antama vähimmäissäilyvyysaika eli ns. laatutakuuaika tuotteelle. Päiväyksen jälkeenkin ruoka voi olla täysin syöntikelpoista. Ostamalla tämän tuotteen - säästät rahaa, vähennät ruokahävikkiä ja edistät entistä kestävämpää ympäristöä.

Ainesosat: Maitoproteiini-isolaatti, hydroxipropyyliditärkkelysfosfaatti (E1442), rasvaton maitojauhe, vaniljanmaku (0,50%), beetakaroteeni (E160 väriaine), guarkumi, ksantaanikumi, sukraloosi (E955 makeutusaine), asesulfaami K (E950 makeutusaine).

Allergiatiedote: Tuote sisältää maitoperäisiä aineita.

Ravintosisältö: Katso kuva

Kirjoita arvostelu
Arvostele:Fitfarm Pudding Vanilja proteiinivanukasjauhe 500g
Copyright © 2018 Urjalan Makeistukku Oy