Back to Top

Fast Pudix Suklaa proteiinivanukas 200g x 12kpl

Alennushinta 5,00 € Normaali hinta 21,90 €
Varastossa
SKU
3878

Makeistukun 27-v synttäreiden kunniaksi Fast Pudix suklaavanukkaat nyt huippuedulliseen hintaan! Ei ostorajoitusta!

Fast PUDIX on herkullinen proteiinivanukas, joka vastaa ravintosisällöltään maitorahkaa, Maku tosin vie takaisin lapsuuden vanukkaisiin... Näppärän mukana tulevan lusikan ansiosta tämä herkullinen välipala sopii nautittavaksi milloin ja missä vain. Fast PUDIX sisältää runsaasti maitoproteiinia, vain vähän hiilihydraatteja, eikä lainkaan lisättyä sokeria. Gluteeniton ja laktoositon!

PUDIX sisältää runsaasti maitoproteiinia, vain vähän hiilihydraatteja, eikä lainkaan lisättyä sokeria. Ravintosisällöltään tuote vastaa maitorahkaa, mutta maultaan herkullista vanukasta. Täyttävä vanukas sopii lusikan ja lämpimässä säilyvyyden vuoksi mainiosti mukaan otettavaksi välipalaksi.

Tiestitkö, että Fast Pudix on myös gluteeniton? Fast Pudixit myydään 12 kpl erissä 

Saatavilla vain verkkokaupastamme, ei myymälässä. Parasta ennen päiväys on valmistajan antama vähimmäissäilyvyysaika eli takuuaika että tuote säilyttää saman laadun kuin valmistushetkellä. Päiväyksen jälkeenkin ruoka voi olla täysin syöntikelpoista. Ostamalla tämän tuotteen - säästät rahaa, vähennät ruokahävikkiä ja edistät entistä kestävämpää ympäristöä.

Ainesosat: Suklaa: MAITO (Pastöroitu), MAITOproteiini, kaakaojauhe 1,8 %, sakeuttamisaineet (karrageeni, selluloosakumi), makeutusaineet (asesulfaami K, aspartaami), luontainen aromi, laktaasientsyymi. Sisältää fenyylialaniinin lähteen.

Säilytys: Parasta kylmästä. Säilyy myös huoneenlämmössä, mutta koostumus muuttuu tällöin nestemäisemmäksi. Lämpimänä nautittuna sekoita lusikalla neste vanukkaseen. Säilyy avattuna jääkaapissa 2 päivää.

Pudix vanukkaan pinnalle kertynyt mahdollinen neste johtuu lämpötilamuutoksista kuljetusketjun aikana. Neste voidaan kaataa pois tai sekoittaa vanukkaan joukkoon. Nesteestä huolimatta tuote on turvallinen käyttää.

Ravintosisältö 100g: 200g (prk):
Energia (kJ/kcal) 304/72 607/144
Rasva 1,5 g 3 g
- josta tyydyttynyttä 1,1 g 2,2 g
Hiilihydraatit 4,6 g 9,2 g
- josta sokereita 4,6 g* 9,2 g*
Proteiini 10 g 20 g
Suola 0,90 g 1,80 g
     
Laktoosi <0,01 g <0,01 g

Kirjoita arvostelu
Arvostele:Fast Pudix Suklaa proteiinivanukas 200g x 12kpl
Copyright © 2018 Urjalan Makeistukku Oy