Back to Top

Dexal Whey+ Collagen Peach Mango proteiinijauhe 500g

Alennushinta 5,95 € 11.90 €/kg Normaali hinta 13,90 € 27.80 €/kg
Varastossa
SKU
dexal1735

Dexal Whey + Collagen proteiinijauhe 500 g
Dexal Whey + Collagen on sekoitus nopeasti imeytyvää heraproteiinia sekä tukikudoksille tärkeää kollageeniproteiinia sisältävä proteiinijauhe. Proteiinijauheesta voidaan valmistaa juotava tai syötävä välipala helposti.  Proteiinijauhe soveltuu loistavasti käytettäväksi ennen harjoittelua ja harjoittelun jälkeen palautusjuomaksi, jolloin nopea proteiinin imeytyminen on toivottavaa.

Dexal Whey + Collagen proteiinijauhetta on kaksi herkullista makuvaihtoehtoa: eksoottisen raikas persikka-mango sekä täyteläinen suklaapirtelö.

Dexal Whey + Collagen proteiinijauhe on vähälaktoosinen ja gluteeniton tuote. Proteiinijauheessa on heraproteiinia ja kollageeniproteiinia suhteessa 80:20. Yhdestä pussin mukana tulevasta kauhallisesta saa heraproteiinia noin 15 grammaa ja kollageeniproteiinihydrolysaattia reilu 3 grammaa. Kollageeniproteiinissa on erittäin laaja aminohappoprofiili, ja tavallisten aminohappojen lisäksi siinä on kahta aminohappoa, hydroksilysiiniä ja hydroksiproliinia, joita ei muissa proteiineissa ole. Dexal hera-kollageeni proteiinijauheessa on BCAA:ta (haaraketjuiset aminohapot) 15,5 grammaa sadassa grammassa tuotetta.

Heraproteiini on yksi laadukkaimmista ja parhaiten imeytyvistä proteiininlähteistä. Kollageeni on puolestaan tärkeä rakennusaine tukikudoksille, luustolle ja iholle. Sen muodostuminen kehossa vähenee iän myötä. Kollageeni auttaa kehoa liikkumaan vapaasti ja tehokkaasti, sillä sen suuri vetolujuus mahdollistaa kehon joustavuuden ja vahvuuden. Kollageeni antaa lihaksille ja jänteille rungon, joka venyy, joustaa, tukee ja taipuu. Kollageeni tukee luuston ja rustojen vahvuutta ja sen avulla voi parantaa nivelten joustavuutta ja liikkuvuutta. Lisäksi kollageeni tukee lihaksiston hyvinvointia ja auttaa myös rakentamaan lihaksia. Lue lisää kollageeniproteiinista täältä.

Dexal Whey + Collagen proteiinijauheeseen on lisätty C-vitamiinia, koska sen on todettu auttavan treenin jälkeisen immuniteetin pysymisessä normaalina. C-vitamiini edistää myös yleisesti immuunijärjestelmän normaalia toimintaa sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Lisäksi C-Vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista rustojen ja luiden normaalia toimintaa varten.

Etenkin kuntoilijoiden, urheilijoiden ja vanhusten kannattaa kiinnittää huomiota riittävään proteiininsaantiin, koska proteiini edistää ja ylläpitää lihasmassan kasvua ja säilymistä sekä luuston pysymistä normaalina.

Vinkki: Katso miten Dexal Whey + Collagen proteiinijauheesta loihditaan raikas tuorepuuro, proteiinijäätelö, suklaasmoothie ja marjasmoothie.

Käyttö: Yksi mitallinen (noin 20–25 g) jauhetta sekoitetaan 2–3 dl:aan vettä tai maitoa 1–3 kertaa päivässä. Pakkauksessa on 25 annosta.

 

Valmistusaineet: Heraproteiinikonsentraatti (maito), kollageeniproteiini (nauta), aminohapot (glysiini, l-alaniini, l-lysiini), inuliini, aromit, sakeuttamisaine (E466), C-vitamiini (askorbiinihappo), makeutusaineet (sukraloosi, asesulfaami-K).

Ravintosisältö /100 g / 100 ml
Energiaa (kJ): 1530.0 kJ
Energiaa (kcal): 366.0 kcal
Rasvaa: 2.0 g
…josta tyydyttyneitä rasvahappoja: 2.0 g
Hiilihydraatteja: 3.0 g
…joista sokeria: 3.0 g
Ravintokuitua: 8.0 g
Proteiinia: 80.0 g
Suola: 0.2 g

Lisätietoja
Pakkauksen paino0.5000
LisätietojaParasta ennen / Bäst före 12.5.2020
Gluteeniton tuoteEi
Sokeriton tuoteEi
Vegaaninen tuoteEi
Kirjoita arvostelu
Arvostele:Dexal Whey+ Collagen Peach Mango proteiinijauhe 500g
Arvosana
Copyright © 2018 Urjalan Makeistukku Oy