Urjalanmakeistukku.fi verkkokaupan yleiset käyttöehdot ja rekisteriseloste 15.02.2013

1. Johdanto

Nämä käyttöehdot koskevat Urjalan Makeistukun (jäljempänä "palveluntarjoaja") osoitteessa www.urjalanmakeistukku.fi (jäljempänä "verkkokauppa") olevan verkkokaupan sisältöä ja aineistoa. Verkkokauppa on kohdistettu makeisista, mausteista, luontaistuotteista ja muista elintarvikkeista kiinnostuneille kuluttaja- ja yritysasiakkaille. Verkkokaupan tuotevalikoima ja -hinta saattaa poiketa myymälässä olevasta.

Hyväksymällä nämä käyttöehdot pääsee käyttämään Urjalan Makeistukun verkkokauppaa. Mikäli ei hyväksy ehtoja, ei voi tehdä tilauksia Urjalan Makeistukun verkkokaupassa. 

2. Rekisteröityminen

Verkkokauppaan rekisteröityminen on maksutonta. Voit selata verkkokauppaa ja laittaa tuotteita tuotteita ostoskoriin ilman rekisteröitymistä. Jos päätät tilata tuotteita verkkokaupasta, on sinun kuitenkin annettava palveluntarjoajalle ainakin seuraavat tiedot itsestäsi:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Salasana
  • Osoite (katuosoite, postinumero ja postitoimipaikka)
  • Maa
  • Puhelinnumero

Verkkokauppaan rekisteröityminen edellyttää käyttöehtojen hyväksymistä. Jos et anna edellä mainittuja tietoja palveluntarjoajalle, ei palveluntarjoaja pysty käsittelemään tilaustasi ja toimittamaan tuotteita sinulle.

Palveluntarjoaja varaa oikeuden evätä rekisteröitymisesi verkkokauppaan.

3. Henkilötiedot ja niiden käyttö

Käyttäjän rekisteröityessään antamat henkilötiedot tallennetaan palveluntarjoajan asiakasrekisteriin ja niitä käytetään vain palveluntarjoajan ja käyttäjän välisen asiakassuhteen ylläpitoon, mainontaan, markkinointiin ja suoramarkkinointiin henkilötietolainsäädännön sallimin tavoin.

Asiakkaalla on oikeus hyväksyä ja kieltää häntä koskeva suoramarkkinointiesto milloin tahansa ilmoittamalla asiasta sähköpostiosoitteeseen asiakaspalvelu@urjalanmakeistukku.fi

4. Immateriaalioikeudet

Kaikki verkkokauppamme sivuilla esitetyt materiaalit (tuotekuvat, tekstit, videot, logot, taulukot) ovat palveluntarjoajan tai sen yhteistyökumppaneiden omaisuutta. Tekijänoikeuksilla suojatun kuva- ja tekstimateriaalin luvaton käyttö tai kopiointi on kielletty. Mikäli kopioit verkkokaupan kuvia tai tekstejä sivustollesi tai muuhun käyttöön, on niiden lähde on aina mainittava. Ilman lähdettä olevista materiaaleista laskutamme viisisataa (500,00) euroa + alv/kopioitu kuva tai teksti. Kopioimalla hyväksyt ehdot.

Riitojen ratkaisuun tekijänoikeusrikkomustilanteessa sovelletaan Suomen lakia. 

5. Muu sisältö

Muuta verkkokaupassa asioimista helpottavaa tietoa saat klikkaamalla "Usein kysyttyä".

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

1. Rekisterinpitäjä; 
Urjalan Makeistukku Ky, Motelli Pentinkulma, 31760 Urjala
Y-tunnus:  0904552-0
Asiakaspalvelu: Puh. 03-546 6300 (klo 9.00-18.00)
Yhteyshenkilö: Tuominen Raimo

2. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus (rekisterin käyttötarkoitus) 
Urjalan Makeistukku Ky:n verkkokaupan käyttäjärekisteriin tallennettuja henkilötietoja voidaan käyttää Urjalan Makeistukku Ky:n toiminnan kehittämiseen, asiakassuhteiden hoitamiseen, yhteydenottojen hoitamiseksi, markkinointitarkoituksiin, tilastollisiin tarkoituksiin sekä muihin verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin. 

3. Rekisterin nimi 
Urjalan Makeistukku Ky:n verkkokaupan käyttäjärekisteri

4. Mihin tietoja säännönmukaisesti luovutetaan ja siirretäänkö tietoja Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle
Ei säännönmukaisia tietojen luovutuksia kolmansille osapuolille. Ei tietojen luovutuksia EU:n tai ETA:n ulkopuolelle. Tuotteiden toimituksen yhteydessä asiakkaan nimi, osoite- ja puhelinnumerotiedot voidaan luovuttaa toimituksesta vastaavalle kolmannelle osapuolelle (esimerkiksi Posti tai Matkahuolto). Tämän lisäksi henkilötietoja voidaan luovuttaa markkinointitarkoituksessa ja asiakasviestinnässä ulkopuoliselle palveluntarjoajalle henkilötietolain ja sähköisen viestinnän tietosuojalain mukaisesti.

5. Rekisterin tietosisältö 
Rekisteriin kerätään rekisteröidyistä perustietoja, kuten:
- Henkilön etu- ja sukunimi
- Yritys tai muu taho, jos ei ole yksityinen
- Osoitetiedot
- Puhelinnumero
- Sähköpostiosoite
- Sukupuoli
- Syntymäaika 
- Tiedot käsitellyistä tilauksista 

6. Säännönmukaiset tietolähteet 
Rekisterinpitäjä rekisteröi Urjalan Makeistukku Ky:n verkkokaupan käyttäjästä ne tiedot, jotka käyttäjä itse ilmoittaa verkkosivustoa käyttäessään.

7. Rekisterin suojauksen periaatteet 
Urjalan Makeistukku Ky:n verkkokaupan käyttäjärekisterin tiedot on tallennettu rekisterinpitäjän järjestelmään. Asiakasrekisteri säilytetään Urjalan Makeistukku Ky:n palvelimella, jolle on pääsy edellyttää Urjalan Makeistukku Ky:n verkkokaupan käyttäjäoikeuksia. Rekisterin käyttö on näin ollen suojattu käyttäjätunnuksilla ja salasanoilla. 

8. Rekisteröidyn kielto-oikeus 
Rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta varten. Rekisteröidyllä on oikeus hyväksyä ja kieltää häntä koskeva suoramarkkinointiesto milloin tahansa ilmoittamalla asiasta sähköpostiosoitteeseen asiakaspalvelu@urjalanmakeistukku.fi.

9. Rekisteröidyn tarkastus-oikeus 
Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut itseään koskevat tiedot ja saada niistä kopiot. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti.

10. Tiedon korjaaminen 
Rekisterinpitäjä oikaisee, poistaa tai täydentää rekisterissä olevan, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn vaatimuksesta. Rekisteröidyn tulee ottaa yhteyttä Urjalan Makeistukku Ky:n asiakaspalveluun tai yhteyshenkilöön tiedon korjaamiseksi.

Urjalan Makeistukku Ky pidättää oikeudet muutoksiin.