Back to Top

CocoVi Luomu Kaakaovoi 150g

6,90 €
Loppu varastosta
SKU
1301

CocoVi Raakakaakaovoi on kokonaisista kaakaopavuista uutettua rasvaa, jonka maku on mieto ja pehmeä. CocoVi Raakakaakaovoi valmistetaan käyttämällä kylmäpuristusmenetelmää, jolloin luonnolliset ravintoaineet säilyvät parhaiten. CocoVi Raakakaakaovoita voit käyttää mm. raakasuklaan valmistukseen tai ulkoisesti ihovoiteena, varsinkin ihon ohuille alueille, esimerkiksi huulet, silmänaluset.

Kaakaovoi on kokonaisista kaakaopavuista uutettua rasvaa, jonka maku on mieto ja pehmeä. Kaakaovoi valmistetaan käyttämällä kylmäpuristusmenetelmää, jolloin luonnolliset ravintoaineet säilyvät parhaiten. Kaakaovoin pehmeä koostumus, makea tuoksu ja ihoa pehmentävät ominaisuudet tekevät siitä suositun aineen myös ihonhoidossa.

Kaakaovoi sulaa kehon lämmöstä, mistä syystä se imeytyy hyvin ihoon. Kun kaakaovoita lisätään iholle ulkoisesti, se muodostaa suojan ympäristön haittoja vastaan, ja auttaa palauttamaan ihon kosteuden. Raskaana olevat naiset ovat jo pitkään käyttäneet kaakaovoita estämään ja hoitamaan raskausarpia. Kaakaovoissa on luonnostaan paljon E-vitamiinia, joka auttaa lievittämään, kosteuttamaan ja tasapainottamaan ihoa sekä tuottamaan ihon kollageenia, joka vähentää ryppyjä ja muita ikääntymisen merkkejä. 

Sisältö 100% Raaka kaakaovoi

Alkuperämaa Peru

Ravintoarvot per 100g
Energiaa 581 kcal
Rasvat 100 g
Tyydyttyneet rasvat 60 g

Pakkauskoko: 150g

Kuinka käyttää: Raakasuklaan valmistukseen tai ulkoisesti ihovoiteena, varsinkin ihon ohuille alueille (huulet, silmänaluset).

Säilytys: Parhaassa tapauksessa jääkaapissa, ilmatiiviissä pussissa tai purkissa. Voidaan säilyttää myös huoneenlämmössä.

Lisätietoja
LisätietojaParasta ennen 31.7.2018
ValmistajaCocoVi
Kirjoita arvostelu
Arvostele:CocoVi Luomu Kaakaovoi 150g
Copyright © 2018 Urjalan Makeistukku Oy