Back to Top

CocoVi Pakurijauhe 130g

18,90 €
Loppu varastosta
SKU
3817

Pakurikääpä on helppokäyttöinen yrtti varsinkin suomalaisille, jotka rakastavat kahvin juomista. CocoVi Pakuri-jauheesta valmistat itse helposti terveellistä pakuriteetä. Pakurikääpä on helppokäyttöinen yrtti varsinkin suomalaisille, jotka rakastavat kahvin juomista.

– Lisää 1 rkl pakurijauhetta litraan vettä ja keitä vähintään 10 min. Voit halutessasi hauduttaa pakuriteetä jopa useita tunteja voimakkaamman värin ja maun aikaansaamiseksi.

– Juo valmista teetä 1–4 kupillista päivässä tai käytä nestettä pirtelöidesi pohjana (näin isompien käyttömäärien nauttiminen on yleensä helpointa).

– Käytä pakuriteetä kahvin keittämiseen veden sijaan tai hyödynnä nestettä keittojen tai esimerkiksi riisin valmistamiseen.– Voit keittää samasta jauheesta teetä niin pitkään kun tummaa väriä irtoaa.

– Voit hyödyntää pakuriteetä myös kylmänä. Viileä tee maistuu etenkin kesällä.

– Voit halutessasi syödä keittämisen seurauksena kattilan pohjalle jäävän tumman sakan, mutta se ei ole missään nimessä välttämätöntä.

– Voit halutessasi valmistaa pakurijauheesta alkoholiuutetta suhteella 1:2–1:5 ja käyttää valmista tinktuuraa 15–20 tippaa kolmesti päivässä. Käytä 40–60 % kirkasta alkoholia ja anna uuttua vähintään 2 viikon ajan.

Lisätietoja
ValmistajaCocoVi
Kirjoita arvostelu
Arvostele:CocoVi Pakurijauhe 130g
Copyright © 2018 Urjalan Makeistukku Oy