Back to Top

CocoVi Goji-marja 200g

Alennushinta 1,99 € 9.95 €/kg Normaali hinta 8,95 € 44.75 €/kg
Loppu varastosta
SKU
2009

Goji-marjaa pidetään yhtenä maailman ravinnetiheimmistä hedelmistä. CocoVi Goji-marjoja on äärimmäisen helppo käyttää, koska rusinamaisen kuivatun marjan voi syödä sellaisenaan tai lisätä lähes minkä tahansa aterian joukkoon. Marjojen napostelu sellaisenaan on yksinkertainen ja helppo tapa lisätä goji-marjoja omaan ruokavalioonsa.

Goji-marjoja voi sekoittaa erilaisiin eväs-sekoituksiin, puuroihin, smoothiejuomiin, riisin sekaan, jälkiruokiin tai esimerkiksi raakasuklaan joukkoon.

Goji-marja sisältää yli 30 eri mineraalia, paljon B-ryhmän vitamiineja, C-vitamiinia, betaiinia, beeta-sitosterolia ja runsaasti karotenoideja. Kyseinen supermarja sisältää kaikki kehollemme välttämättömät aminohapot, ja sen painosta huikeat 10-14 % on proteiinia. 

  • Gluteeniton 
  • Maidoton
  • Lisäaineeton 
  • Kosher 
  • Vegaaninen

Auta meitä vähentämään ruokahävikkiä! Toimitamme enintään 6 kpl per asiakas. Parasta ennen päiväys on valmistajan antama vähimmäissäilyvyysaika eli ns. laatutakuuaika tuotteelle. Päiväyksen jälkeenkin ruoka voi olla täysin syöntikelpoista. Ostamalla tämän tuotteen - säästät rahaa, vähennät ruokahävikkiä ja pienennät ympäristökuormitusta!

Suositeltu käyttömäärä: 15–45 g (kourallinen) päivässä

Säilytys: Huoneenlämmössä, ilmatiiviissä pakkauksessa, valolta suojassa.

Alkuperämaa: Kiina

Gluteeniton / maidoton / lisäaineeton /  kosher / vegaaninen

Lisätietoja
Nettopaino0.2000
LisätietojaParasta ennen / Bäst före 30.6.2019
ValmistajaCocoVi
Kirjoita arvostelu
Arvostele:CocoVi Goji-marja 200g
Copyright © 2018 Urjalan Makeistukku Oy