Back to Top

CocoVi Acai-jauhe 100g

Alennushinta 3,99 € 39.90 €/kg Normaali hinta 18,90 € 189.00 €/kg
Varastossa
SKU
1342

CocoVin acai-jauhe valmistetaan villinä kasvaneesta brasilialaisesta acai-marjasta pakastekuivaamalla. Näin marjojen ravintoaineet säilyvät kaikkein parhaiten. Tummansinisissä, mustikkaa muistuttavissa acai-marjoissa on runsaasti kuitua sekä muita hyödyllisiä ravintoaineita, kuten A-vitamiinia, kaliumia ja kalsiumia.

Kun acai-marjat ovat kypsiä, ne jauhetaan yleensä tiiviimpään muotoon, tumman violetiksi marjajauheeksi. CocoVin acai-jauhe on valmistettu pakastekuivaamalla, joka on ainoa menetelmä korkean laadun ja ravintoainepitoisuuden varmistamiseksi. CocoVin acai-jauhe voi tavoittaa jopa 50 kertaisen antioksidanttipitoisuuden verrattuna ilmakuivattuihin acai-jauheisiin.

Nauti CocoVi Acai-jauhetta smoothien joukossa tai vaikkapa viiliin, jogurttiin tai mysliin ripoteltuna!

  • Gluteeniton
  • Maidoton
  • Lisäaineeton
  • Luomu
  • Kosher
  • Vegaaninen

Auta meitä vähentämään Suomen ruokahävikkiä! Saatavilla vain verkkokaupastamme, ei myymälässä. Parasta ennen päiväys on valmistajan antama vähimmäissäilyvyysaika eli ns. laatutakuuaika tuotteelle. Päiväyksen jälkeenkin ruoka voi olla täysin syöntikelpoista. Ostamalla tämän tuotteen - säästät rahaa, vähennät ruokahävikkiä ja pienennät ympäristökuormitusta!

Suositeltu käyttömäärä: 1 tl–2 rkl (1,5–10 g) / pvä. Sulje pussi huolellisesti käytön jälkeen.

Säilytys: Huoneenlämmössä. Kuivassa ja ilmatiiviissä rasiassa, valolta suojattuna. Voidaan säilyttää myös jääkaapissa tai muussa viileässä paikassa.

Alkuperämaa: Brasilia

Gluteeniton / maidoton / lisäaineeton / luomu / kosher / vegaaninen

Pakkauskoot: 100 g

Lisätietoja
Nettopaino0.1000
LisätietojaParasta ennen / Bäst före 30.9.2019
ValmistajaCocoVi
Kirjoita arvostelu
Arvostele:CocoVi Acai-jauhe 100g
Copyright © 2018 Urjalan Makeistukku Oy