Back to Top

Celsius Flamingo Tropical energiajuoma 355ml x 24-pack

Alennushinta 29,90 € Normaali hinta 39,90 €
Varastossa
SKU
cel5453

Trooppisten hedelmien makuinen Celsius Flamingo on kesän ehdoton piristys! Celsius on urheilijoiden keskuudessa tunnustettu 13 palkintoa saanut energiajuoma, joka antaa vauhtia jokaiselle harjoituspäivälle.

Tämä ainutlaatuinen Celsius-juoma kehitettiin Yhdysvalloissa vuosien ajan tuloksena yhdistelmä aineenvaihdunnan kiihdyttäjiä: 7 vitamiinia, vihreää teetä, inkivääriä, guaraanaa ja kofeiinia.

Nykypäivän ihmiset tekevät entistä tietoisempia valintoja terveellisemmän elämäntavan suhteen. Virvoitusjuomien suosio on laskussa, koska suurin osa niistä sisältää suuria määriä sokeria.

Celsius ei sisällä sokeria ja on terveellisempi versio siitä, mikä auttaa myös parantamaan urheilullista suorituskykyä ja nopeuttamaan rasvan aineenvaihduntaa.

C-vitamiini tai askorbiinihappo stimuloi hermoston ja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Se suurentaa raudan imeytymistä ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

B3-vitamiini tai niasiini, B5-vitamiini tai pantoteenihappo, B2 tai riboflaviini, B6- ja B12-vitamiinit auttavat myös vähentämään väsymystä ja uupumusta, tukevat kehon energiantuotannon aineenvaihduntaa ja parantavat aivojen toimintaa.

Kofeiini ja guarana tarjoavat energiaa. Kofeiinia esiintyy luonnollisissa muodoissa, kuten kahvi, tee, kaakao ja guarana. Se auttaa sävyttämään keskushermostoa ja stimuloi sydäntä, parantaa aineenvaihduntaa ja lisää fyysistä ja henkistä suorituskykyä.

Yksi Celsius tölkki sisältää yhtä paljon kofeiinia kuin kaksi kupillista kahvia.

Energiajuomassa on runsaasti antioksidantteja: C-vitamiini, riboflaviini, guarana, vihreän teen uute, inkivääriuutte. Antioksidantit auttavat estämään vapaiden radikaalien muodostumista kehossa.

Antioksidanttien myönteiset vaikutukset vaikuttavat pääasiassa immuunijärjestelmään, hermostoon, visioon, aineenvaihduntaan, verensokeriin, kolesteroliin jne.

Yksi Celsiuksen suurimmista eduista on, että juoma ei sisällä ylimääräisiä kaloreita, sokeria tai synteettisiä säilöntäaineita.

  • Korkea kofeiinipitoisuus 56 mg/100 ml.
  • miellyttävän raikas maku
  • 3 yhdessä sokeriton urheilujuoma
  • energiajuoma, vitamiinijuoma ja virvoitusjuoma
  • sisältää 7 erilaista vitamiinia ja kofeiinia
  • luonnolliset värit ja tuoksut
  • sopii vegaaneille
Huom. Hinta sisältää pantin 0,15 euroa per tölkki eli 3,60 €/24-pack. Saatavilla vain verkkokaupasta, ei myymälässä.

Ainesosat: Hiilihapotettu suodatettu vesi, guaraana, vihreän teen uute, kofeiini, glukuronolaktoni, inkivääriuutte, tauriini, mineraalit (kalsiumkarbonaatti, kromikloridi), vitamiinit, askorbiinihappo, nikotinamidi, nikotinamidi, riboflaviini, kalsiumpantoasenaatti, pyrotenaatti, pyridoksiinihydrokloridi, biosidi, luonnolliset maut, makeutusaineet (sukraloosi).

Ravintosisältö per 100 ml:

– Kofeiinia 200mg

– D-vitamiinia 100% RDA

– B6-vitamiinia 100% RDA

– B12-vitamiinia 100% RDA

– Biotiinia 100% RDA

– Foolihappoa 50% RDA

– Niasiinia 80% RDA

* RDA: Päivittäinen saantisuositus

Lisätietoja
LisätietojaParasta ennen / Bäst före 31.7.2021
Gluteeniton tuoteEi
Sokeriton tuoteEi
Vegaaninen tuoteEi
Kirjoita arvostelu
Arvostele:Celsius Flamingo Tropical energiajuoma 355ml x 24-pack
Arvosana
Copyright © 2018 Urjalan Makeistukku Oy