Back to Top

CocoVi Luomu Kaakaonibsit 250g

Alennushinta 7,90 € Normaali hinta 9,50 €
Loppu varastosta
SKU
1297

CocoVi Kaakaonibsit ovat kuorituista kaakaopavuista rouhittua 100% raaka kaakaomurskaa, jota on usein helpompi käyttää kuin kokonaisia papuja. Kuorimalla ja murskaamalla kokonaisia kaakaopapuja voit valmistaa itse tuoreita kaakaonibsejä.

Napostele Cocovi Kaakaonibsejä sellaisenaan, lisää myslin, puuron, jogurtiin, viiliin, rahkaan tai pirtelöön. Voit hyödyntää Kaakaonibsejä myös koristeluun leivonnassa. Kaakaonibsit soveltuvat mainiosti raakasuklaan valmistamiseen. 

Sisältö Kaakaopavuista rouhittu 100% raaka kaakaomurska Alkuperämaa Peru Ravintoarvot per 100g Energiaa 540 kcal Proteiinia 12 g Rasvat 39 g Hiilihydraatit 30 g Ravintokuidut 29 g   Kaakaonibsit ovat kuorituista kaakaopavuista murskattua rouhetta, jota on usein helpompi käyttää kuin kokonaisia papuja. Kuorimalla ja murskaamalla kokonaisia kaakaopapuja voit valmistaa itse tuoreita kaakaonibsejä. Suositeltava päiväannos: 1 - 2 rkl (ylläpito), 3-5 rkl (terapeuttinen annostus) Pakkauskoko: 800g Kuinka käyttää: Napostele sellaisenaan, lisää myslin tai eväs-sekoituksen joukkoon. Voit lisätä kaakaonibsejä myös puuron, jogurtiin, viiliin, rahkaan tai pirtelöön sekä käyttää niitä koristeluun leivonnassa. Kaakaonibsit soveltuvat mainiosti raakasuklaan valmistamiseen.  Säilytys: Huoneenlämmössä, ilmatiiviissä pussissa tai purkissa.

Lisätietoja
Gluteeniton tuoteEi
Sokeriton tuoteEi
Vegaaninen tuoteEi
ValmistajaCocoVi
Kirjoita arvostelu
Arvostele:CocoVi Luomu Kaakaonibsit 250g
Arvosana
Copyright © 2021 Urjalan Makeistukku Oy