Back to Top

Riemann P20 Aurinkosuoja SPF 50 HIGH

Alennushinta 14,00 € Normaali hinta 19,90 €
Loppu varastosta
SKU
rie172

TINKIMÄTÖN SUOJA AURINKOON!

Kukapa ei viihtyisi auringossa? Paisteesta voi nauttia turvallisesti vain, jos aurinkosuojatuote on laadussaan tinkimätön. Claus Riemann kehitti P20-aurinkosuojan vuonna 1979.

P20 on suojannut auringon haitoilta jo yli neljän vuosikymmenen ajan. Riemann on säilyttänyt P20-tuotteiden alkuperäisen tavoitteen: haluamme suojata ihmisiä auringolta tarjoamalla yhden markkinoiden parhaista aurinkorasvoista.

P20-tuoteperheessä on kaikille sopiva vaihtoehto. Tuotemuodot ovat lotion (aurinkovoide), spray (pumppusuihke) ja continuous spray (aerosolisuihke). Suojakertoimet ovat SPF 15, SPF 20, SPF 30 ja SPF 50.

Kaikille ihotyypeille löytyy sopiva tuote. Tuote sopii erittäin hyvin lapsille.

SPF 50 antaa erittäin korkean suojan UVA- ja UVB-säteilyltä. Sitä suositellaan erittäin vaalealle tai punertavalle, erittäin herkälle tai ei lainkaan ruskettuvalle iholle (ihotyyppi  1-2).

Spray, 100 ml.

Alcohol Denat., Butyloctyl Salicylate, Homosalate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Octocrylene, PPG-15 Stearyl Ether, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Diethylhexyl Butamido Triazone, Cyclopentasiloxane, Acrylates/Octylacrylamide Copolymer.

Lisätietoja
LisätietojaLOPPUERÄ
Kirjoita arvostelu
Arvostele:Riemann P20 Aurinkosuoja SPF 50 HIGH
Copyright © 2018 Urjalan Makeistukku Oy