Back to Top

Sana-sol Magnesiumsitraatti + B6 120 tabl.

Alennushinta 6,90 € 80.23 €/kg Normaali hinta 8,90 € 103.49 €/kg
Loppu varastosta
SKU
sana381365

Sana-sol Magnesium sisältää magnesiumia sitraattimuodossa sekä B6-vitamiinia, joka edistää magnesiumin imeytymistä. Magnesium on tärkeä lihaksille ja luustolle ja tukee myös elektrolyyttitasapainoa. Mantelinmuotoinen tabletti on kliinisesti testattu ja helppo niellä.

Uusi muoto – helppo niellä
Sana-sol Magnesiumsitraatin tabletti on nyt mantelinmuotoinen, minkä ansiosta tabletti on paljon helpompi niellä kuin tavallinen, pyöreä tabletti. Uusi tablettimuoto on kliinisesti testattu.

Lihaksille
Sana-sol Magnesiumsitraatti sisältää magnesiumia, joka edistää hermoston normaalia toimintaa. Magnesium on tärkeä lihaksille ja luustolle ja se tukee myös elimistön elektrolyyttitasapainoa. Sana-sol magnesiumsitraatti sisältää myös B6-vitamiinia, joka edistää magnesiumin imeytymistä. B6-vitamiinia tarvitaan muiden muassa proteiinin ja varastohiilihydraatin, glykogeenin, aineenvaihduntaan. Se myös auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Tätä kautta se tukee jaksamista ja ylläpitää vireystilaa.

Laktoositon, maidoton, gluteeniton, makeuttamaton, ei sisällä eläinperäisiä ainesosia, ei sisällä liivatetta

  • Mantelinmuotoinen tabletti - helppo niellä
  • Lihaksille
  • Magnesiumsitraatti-B6-vitamiiniyhdistelmä

Ainesosat

Magnesium (sitruunahapon magnesiumsuolat, magnesiumoksidi), täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, trikalsiumfosfaatti, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), pintakäsittelyaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, arabikumi, talkki, karnaubavaha), väri (titaanidioksidi), B6-vitamiini (pyridoksiinihydrokloridi), polyfruktoosi.

Aikuisille 3 tablettia vuorokaudessa.

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Ravintosisältö
3 tablettia sisältää   %RI*
B6-vitamiini 2,25 mg 161 %
Magnesium 280 mg 75 %
 
*RI=reference intake / saannin vertailuarvo.
Lisätietoja
Pakkauksen paino0.086000
Gluteeniton tuoteKyllä
Sokeriton tuoteEi
Vegaaninen tuoteKyllä
ValmistajaOrkla Care
Kirjoita arvostelu
Arvostele:Sana-sol Magnesiumsitraatti + B6 120 tabl.
Arvosana
Copyright © 2018 Urjalan Makeistukku Oy