Back to Top

Sana-sol Kalsium + Magnesium + D 120 tabl.

Alennushinta 6,90 € 49.29 €/kg Normaali hinta 8,90 € 63.57 €/kg
Varastossa
SKU
sana381372

Sana-sol Kalsium sisältää hyvän yhdistelmän kalsiumia, magnesiumia ja D-vitamiinia helposti nieltävässä mantelinmuotoisessa tabletissa. Erinomainen valinta sinulle, joka haluat pitää huolta luustostasi ja lihaksistasi!

Uusi muoto – helppo niellä
Sana-sol Kalsiumin tabletti on nyt mantelinmuotoinen, minkä ansiosta tabletti on paljon helpompi niellä kuin tavallinen, pyöreä tabletti. Uusi tablettimuoto on kliinisesti testattu.

Luustolle ja lihaksille
Sana-sol Kalsium sisältää yhdistelmän kalsiumia, magnesiumia ja D-vitamiinia. Kalsium ja D-vitamiini on jo pitkään tunnettu ”luustoaineina” ja ne ovatkin tarpeellisia luuston pysymiselle normaalina. Ne ovat tärkeitä myös lihasten toiminnalle, kuten on myös magnesium. Magnesium tukee myös elektrolyyttitasapainoa elimistössä. Sana-sol Kalsiumin suositeltava vuorokausiannos 3 tablettia sisältää merkittävän määrän kaikkia vaikuttavia aineita: 20 μg D-vitamiinia, 800 mg kalsiumia ja 280 mg magnesiumia.

Laktoositon, maidoton, gluteeniton, makeuttamaton, ei sisällä liivatetta

  • Mantelinmuotoinen tabletti - helppo niellä
  • Luustolle ja lihaksille
  • Kalsium-magnesium-D-vitamiiniyhdistelmä

Ainesosat

Kivennäisaineet (kalsiumkarbonaatti, magnesiumhydroksidi), maltodekstriini, täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), kosteudensäilyttäjä (glyseroli), pintakäsittelyaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, karnaubavaha), D3-vitamiini (kolekalsiferoli).

Aikuisille 3 tablettia vuorokaudessa.

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Ravintosisältö
3 tablettia sisältää   %RI*
D3-vitamiini 20 µg 400 %
Kalsium 800 mg 100 %
Magnesium 280 mg 75 %
 
*RI=reference intake /

 

Lisätietoja
ValmistajaOrkla Care
LisätietojaParasta ennen / Bäst fore 28.02.2025
Gluteeniton tuoteKyllä
Sokeriton tuoteEi
Vegaaninen tuoteEi
Nettopaino0.140000
Kirjoita arvostelu
Arvostele:Sana-sol Kalsium + Magnesium + D 120 tabl.
Arvosana
Copyright © 2021 Urjalan Makeistukku Oy