Back to Top

Sana-sol B12 vahva 100 tabl.

Alennushinta 7,50 € 250.00 €/kg Normaali hinta 9,90 € 330.00 €/kg
Varastossa
SKU
sana381686

Sana-sol B12-vitamiini sisältää vahvan annoksen, 1000 µg B12-vitamiinia, joka edistää hermoston toimintaa ja ylläpitää vastustuskykyä. Sana-sol B12-vitamiini ei sisällä mitään eläinperäisiä ainesosia, joten se sopii erityisesti vegaaneille.

Uusi muoto – helppo niellä
Sana-sol B12-vitamiinin tabletti on nyt mantelinmuotoinen, minka ansiosta tabletti on paljon helpompi niellä kuin tavallinen, pyöreä tabletti. Uusi tablettimuoto on kliinisesti testattu.

Hermostolle
Sana-sol B12-vitamiini sisältää vahvan annoksen B12-vitamiinia, joka edistää hermoston normaalia toimintaa. B12-vitamiini myös ylläpitää vireystilaa, sillä se auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Se myös edistää elimistön puolustusjärjestelmän normaalia toimintaa. B12-vitamiinia esiintyy luontaisesti vain eläinkunnasta peräisin olevissa elintarvikkeissa, joten sen saannista ravintolisänä on erittäin tärkeä huolehtia, mikäli ei käytä eläinkunnan tuotteita. Sana-sol B12-vitamiini ei sisällä mitään eläinperäisiä ainesosia, joten se sopii erityisesti vegaaneille.

Laktoositon, maidoton, gluteeniton, makeuttamaton, ei sisällä eläinperäisiä ainesosia, ei sisällä liivatetta

  • Mantelinmuotoinen tabletti - helppo niellä
  • Hermostolle
  • Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia

Ainesosat

Täyteaineet (dikalsiumfosfaatti, mikrokiteinen selluloosa), pintakäsittelyaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), B12-vitamiini (syanokobalamiini).

Aikuisille 1 tabletti vuorokaudessa.

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Ravintosisältö
1 tabletti sisältää %RI*
B12-vitamiini1000 μg40 000 %
 
*RI=reference intake / saannin vertailuarvo
Lisätietoja
ValmistajaOrkla Care
Parasta ennenParasta ennen / Bäst före 05/2025
Gluteeniton tuoteKyllä
Sokeriton tuoteEi
Vegaaninen tuoteKyllä
Nettopaino0.030000
Kirjoita arvostelu
Arvostele:Sana-sol B12 vahva 100 tabl.
Arvosana
Copyright © 2024 Urjalan Makeistukku Oy